pavell86 Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 zdravim, pouzivam prestastop 1.4.9, zapnul jsem ajaxovy kosik (bez znovu obnoveni stranky). problem je vsak v tom ze pridavani a odebirani zbozi z kosiku trva velmi dlouho. mohl by mi nekdo poradit cim by to mohlo byt a pripadne jak to opravit? dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Krýda Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Být tebou bych začal aktualizací Prestashopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavell86 Posted June 5, 2018 Author Share Posted June 5, 2018 a jiná možnost není? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Krýda Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 No určitě je to první věc. U koho máš hosting, Wedos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavell86 Posted June 7, 2018 Author Share Posted June 7, 2018 ehosting.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted August 15, 2018 Share Posted August 15, 2018 Odezva košíku hodně záleží na počtu položek, které v něm jsou. Viděl jsem před lety košíky s desítkami položek a bylo to nepoužitelné. Tehdejší majitel shopu kvůli tomu přešel jinam, protože u něj bylo takové nakupování běžné. Souvisí to s výpočtem cen, momentální dostupnosti atd. PrestaShop se tyto věci vždy snaží aktuálně přepočítávat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webplus Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Staré téma, ale reaguji. To doporučení aktualizovat je vhodné, protože 1.4 už je technicky hodně zastaralá. Nevěřím ze tam bude na té verzi kvalitní responzivní šablona, v té verzi nebyly "rich snippets", setkal jsem se s horší podporou https, horší zabezpečení atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts