murathan Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Sorun şundan oluşuyor. alışveriş yapan kişi Yönetim Ofisi >> Alışveriş kısmında çıkıyor ve news yazıyor, kargo Teslim edildi yazısından sonra da o yazı gitmiyor news kalıyor. Bu sorunu nasıl çözerim.Birde satılan bütün ürünlerin genel bir listesini çıkarma gibi şansım var mı? tek tek ne ne kadar satılmış değil de toplu şekilde buna bakma şansım var mı ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted December 19, 2010 Author Share Posted December 19, 2010 Yardımcı olabilecek yok mu acaba ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 // Güncel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 kardeş ordaki news yazısı beli bir günden sonra gidiyor. yani sipariş durumuna göre işlemiyor.siparişleri çıkartma ise ücretşi modül yapmışlar.forumda "orders export" diye aratırsan modülleri bulabilirsinkolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 İlk iki üründe dediğiniz oldu fakat geriye kalanlarda news gitmiyor ve sayı gittikçe arttığı için karışıklık çıkartmaya başladı.dediğinizi aradım fakat bulamadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 2010-11-14 07:46:03 bu zamanda teslim edilen üründe bile news yazıyor. Bağlı siparişler de sanki yeni siparişmiş gibi gözüküyor. Bunu yok etmem için yapmam gereken nedir ki modül nedir bulamadım ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 çok ilginç, belli bir sürede pasif olması gerekiyor o sürenin nerden ayarlandığını tam bilmiyorum ama admin/ayarlar/ürünler tıkladığın zaman bir ürünün yeni olarak vurgulanması gereken süre var acaba onlamı bağlı o süreyi azatsana bir gidecekmi.siparişler aktarma ise. bir türk tarafından yazılmış bir modül var onun ücretsiz sürümüde mevcut.kendisi baya profesyoneldir.ücretsiz kısmınıhttp://www.prestashop.com/forums/viewthread/8424/third_party_modules/module_to_export_ordersburdan.sitsini isehttp://www.bvkyazilim.com/cart/prestashop-modules/19-export-orders-pro.htmlburdan ulaşabilirsin.kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 Bilmiyorum ama nasıl düzelir düzelmesi lazım diye düşünüyorum hiçbir ayar ile oynamadım bilene çok tuhaf bir durum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 belki şu oabilir. başka bir ödeme modülümü yükledin? onda bir hata olbilir ödeme modülünde. sadece bir fikir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 evet murat şuanda benim sitelere baktım, eğer ödeme modülü hatalı ise böyle oluyor. benim havaleye indrim modülü hatalı olduğu zaman ordaki news kalkmamış. düzelltim modülümü şimdi news yazısı kalkıyor. sonradan yüklediğin ödeme modüllerine bak Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 çevrimdışı sanal post kullandım ne olduysa ondan sonra olmuş olabilir. kaldırdım fakat onun ile aldığım ödemeden başlıyor o sorun news yazısı yani. şimdi nasıl yapabilirim. bana kapıda ödeme modülü yetiyor birde senden alacağım sanalpost olacak bunu halletmemiz lazım başa bela olacak yoksa bu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 news değil new diyor.İlk kes alışveriş yapanların karşısında NEW gifi olur.Birdaha alışveriş yapınca o gif o üyenin karşısında görünmez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 behcet ödeme yapmış kişilerin karşısında bile var aynısı aynı şekilde gitmiyor değişmiyor. Sorunu yukarda belirttim çözümü yok kısacası bu böyle devam edecek olayın sebebi de ödeme modülü yüklerken dikkatli olmak ve kaldırmamak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 bir müşteriniz ilk defa alışveriş yapmışsa "new" gifi görünür.aynı kişi başka bir gün bir daha alışveriş yaparsa o "new" gifi görünmez.Ödeme veya teslimatla alakalı değil, bir sorun yok...Kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts