Jump to content

Yönetim Ofisi >> Alışveriş Hatası

murathan

Recommended Posts

Sorun şundan oluşuyor. alışveriş yapan kişi Yönetim Ofisi >> Alışveriş kısmında çıkıyor ve news yazıyor, kargo Teslim edildi yazısından sonra da o yazı gitmiyor news kalıyor.

Bu sorunu nasıl çözerim.

Birde satılan bütün ürünlerin genel bir listesini çıkarma gibi şansım var mı? tek tek ne ne kadar satılmış değil de toplu şekilde buna bakma şansım var mı ?

35461_d0P4hQtlByYxwPc23iMG_t

kardeş ordaki news yazısı beli bir günden sonra gidiyor. yani sipariş durumuna göre işlemiyor.
siparişleri çıkartma ise ücretşi modül yapmışlar.
forumda "orders export" diye aratırsan modülleri bulabilirsin

kolay gelsin

çok ilginç, belli bir sürede pasif olması gerekiyor o sürenin nerden ayarlandığını tam bilmiyorum ama admin/ayarlar/ürünler tıkladığın zaman bir ürünün yeni olarak vurgulanması gereken süre var acaba onlamı bağlı o süreyi azatsana bir gidecekmi.

siparişler aktarma ise. bir türk tarafından yazılmış bir modül var onun ücretsiz sürümüde mevcut.kendisi baya profesyoneldir.
ücretsiz kısmını
http://www.prestashop.com/forums/viewthread/8424/third_party_modules/module_to_export_orders
burdan.
sitsini ise
http://www.bvkyazilim.com/cart/prestashop-modules/19-export-orders-pro.html
burdan ulaşabilirsin.

kolay gelsin

evet murat şuanda benim sitelere baktım, eğer ödeme modülü hatalı ise böyle oluyor. benim havaleye indrim modülü hatalı olduğu zaman ordaki news kalkmamış. düzelltim modülümü şimdi news yazısı kalkıyor. sonradan yüklediğin ödeme modüllerine bak

çevrimdışı sanal post kullandım ne olduysa ondan sonra olmuş olabilir.

kaldırdım fakat onun ile aldığım ödemeden başlıyor o sorun news yazısı yani. şimdi nasıl yapabilirim. bana kapıda ödeme modülü yetiyor birde senden alacağım sanalpost olacak bunu halletmemiz lazım başa bela olacak yoksa bu :)

35519_gpcC3P2jl0tXXa4NDYa9_t

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

behcet ödeme yapmış kişilerin karşısında bile var aynısı aynı şekilde gitmiyor değişmiyor. Sorunu yukarda belirttim çözümü yok kısacası bu böyle devam edecek olayın sebebi de ödeme modülü yüklerken dikkatli olmak ve kaldırmamak.