DanAndrei Posted May 31, 2018 Share Posted May 31, 2018 (edited) Salutare, Doresc sa adaug un drop down cu lista de localitati din Romania deoarece in cazul in care se utilizeaza modulul de transport Fan Courier (sau altul), e posibil ca estimarea costului de transport sa nu se poata efectua din cauza valorilor gresite introduse manual de catre client. M-am gandit ca valoarea campului LOCALITATE sa se selecteze dintr-o lista agreata de transportator (adica Fan Courier) Astfel presupun ca am nevoie de: 1. Lista cu localitatile din Romania de la Fan Courier 2. Editarea magazinului astfel incat in loc de camp text sa apara lista drop down care sa aiba continutul legat de judetul selectat. Daca cineva a reusit o rezolvare la aceasta problema sau exista un modul va rog frumos sa ma indrumati. PRESTASHOP v 1.6.1.13 Multumesc! Edited May 31, 2018 by DanDobras (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Poti face cu ceva modificari custom (se discutasera pe comunitatea romanesca ceva de un modul care sa faca asta, dar nu stiu daca s-a concretizat ceva), baza de date cu localitati o gasesti pe site-ul celor de la FAN. TIP: Poti folosi modulul urgentcargus care are o functionalitate pentru afisarea localitatilor intr-un select, din ce-mi aduc aminte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ploaie Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 E de munca acolo... am reusit eu pe un 1.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mordant85 Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 salut. ma puteti ajuta cu subiectul asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts