cendaprnda Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Zdravím po čase mám zase jeden dotaz. Shop funguje skvěle ale občas se objeví nějaká moucha. Jednou z nich je problém u uživatelů, kteří si chcou zboží vyzvednout osobně. Vyberou osobní převzetí na prodejně (obrázek osobni_1.jpg) pak dají další a mají pocit že už je vše hotovo, protože to že musí kliknout ještě na pole Platba v hotovosti osobni_2.jpg) už jim jaksi nedojde a tím pádem se nezobrazí tlačítko pro dokončení objednávky (osobni_3.jpg). Mají pak pocit že je objednávka vytvořena a dál to neřeší - po týdnu volají co se děje . Už se mi to stalo 3x. Nemáte někdo nápad co s tím ? Ideální by bylo, kdyby po výběru osobní převzetí už nemusely vybírat způsob platby (druhá možnost je přidat tam i při osobním převzetí plateb víc, to už je pak snad trkne, že si musí vybrat)Díky za tipy jak tohle vyřešitZdeněk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renka Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 No, já to vyřešila tím, že jsem si upravila překlad "Prosím vyberte si způsob zaplacení částky...". Mám tam něco v tom smyslu KLIKNĚTE na obrázek způsobu platby nebo tak něco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts