Erol Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 prestashopun default temasını tam sayfa yapmak istiyorum acaba bu mümkünmü?gene default temasını 3 veya 4 sütünlu yapmak istiyorum mümkünse nasıl yapabilirim ? Yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 css de (themes/tema/css/global.css) içindeki body tagındaki width değerinden boyutu ayarlayabilirsiniz. kolon saysını artırmak için yapılacak işlem burdan anlatabileceğimi sanmıyorum 4- 5 dosyaya eklenerek veritabanından vb eklenmesi fln bayağpı bir karışık durum.. boş bir zamanımda yardımcı olmaya çalışırm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erol Posted December 18, 2010 Author Share Posted December 18, 2010 çok tşk ederim ,küsait olduğunuzda yardımcı olursanız çok sevinirim,merak ettim bu kolon sayısını artırmak için veri tabanına değmeden bir modül yaparakta kolon sayısını seçebilmek mümkünmü acaba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 nasıl kolon sayısı kardeş temadki kolon sayısımı?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erol Posted December 18, 2010 Author Share Posted December 18, 2010 sütunlar var ya ...iki sütunlu temalar ,üç sütunu ,dört sütunlu...anlatmak istediğim sütun sayısını artırabilmek için bir modül veya başka bir çözüm varmı acaba?anlata bildimmi kardeş? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts