ONYX Posted May 28, 2018 Share Posted May 28, 2018 (edited) Witam mam problem z zainstalowaniem Presty na serwerze home wpisuje adres www.test/presta - tam gdzie mam pliki presty, ale nic sie nie dzieje tylko reklama homa typu Obsługę techniczną domeny www.test.pl zapewnia home.pl - największy w Polsce rejestrator domen i dostawca profesjonalnych rozwiązań hostingowych. Edited May 28, 2018 by ONYX (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 28, 2018 Share Posted May 28, 2018 Instalacja presty na home to nie jest najlepszy pomysł. Upewnij się że podajesz właściwą ścieżkę, jeśli tak i domena prawidłowo wskazuje katalog to dodaj jeszcze /install na końcu ścieżki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ONYX Posted May 28, 2018 Author Share Posted May 28, 2018 nic nie pomaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 koening Posted May 28, 2018 Share Posted May 28, 2018 Broń Boże przed prestą + home. Uwierz mi, że to dopiero początek katorgi, która Cię czeka z home R.I.P Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ONYX Posted May 28, 2018 Author Share Posted May 28, 2018 dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 karolmys Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 Ja preste mam na home.pl i zadnego problemu nie mam. Myślę że na małysklep czy katalog spokojnie wystarczy. Możesz poprosić o pomoc w instalacji obsługę home.pl. Ja poradziłem sobie z instalacją właśnie przy ich wsparciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 38 minutes ago, karolmys said: Myślę że na małysklep czy katalog spokojnie wystarczy. To tak dla testów weź najtańszy pakiet hostingowy na linuxpl.com uruchom na nim kopie swojego sklepu i zrób testy. Niby zardzewiały ale na chodzie Fiat 125 wystarczy aby dojeżdżać do pracy, ale można dojeżdżać wygodniej przy tym samym lub mniejszym spalaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ONYX
Witam
mam problem z zainstalowaniem Presty na serwerze home
wpisuje adres www.test/presta - tam gdzie mam pliki presty, ale nic sie nie dzieje tylko reklama homa typu
Obsługę techniczną domeny www.test.pl zapewnia home.pl - największy w Polsce
Edited by ONYX (see edit history)rejestrator domen i dostawca profesjonalnych rozwiązań hostingowych.
6 answers to this question
Recommended Posts