Pawel321 Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 (edited) witam, mam problem z modułem dotpay , wszystko jest ustawione , moduł jest aktywny a nie działa, czy ktoś wie gdzie jest problem - z DOTPAY powiedzieli ze wina jest w preście... PRESTA 1.7.2.0 Edited May 25, 2018 by Pawel321 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krzysztof Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 Pierwsze pytanie to co to znaczy nie działa? Bo to bardzo ogólne zdanie i przyczyn może być dużo. Nie wyświetlają się opcje płatności czy jakis fatal error w trakcie, czy co się dzieje? Poza tym. Wejdź w Moduły->Pozycje i sprawdź gdzie masz ten moduł zaczepiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pawel321 Posted May 25, 2018 Author Share Posted May 25, 2018 Nie wyswietlaja sie opcje platnosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Pawel321
witam, mam problem z modułem dotpay , wszystko jest ustawione , moduł jest aktywny a nie działa, czy ktoś wie gdzie jest problem - z DOTPAY powiedzieli ze wina jest w preście... PRESTA 1.7.2.0
2 answers to this question
Recommended Posts