kocaoglu Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Merhaba herkese prestada yeniyim bir site yapmaya çalışıyorum.Bu sitede KURS, EĞİTİM, ÖZEL DERS gibi şeyler pazarlanacak.KARGO BÖLÜMÜ ne ihtiyacım yok.Bunu nasıl çıkartabiliriz....--------------------------------Birde başka bir site için presta 1.3 de KARGO TAKİP NUMARASI giriş ekranını bulamadım...yardımalrınız için şimdiden teşekkürler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 hoşgeldin diyelim o zaman kargo bölümünün iptali için ürün eklerken ürünü indirilebilir bir ürün olarak eklemez lazım. o zaman kargo bölümü kalkar. bir tane dosya isteyecek senden bir tane txt dosyasına ve resim dosyası hazırlayıp açıklama koyabilirsin müşterinin siparişini onyladığınız zaman o metin dosyası müşteri indirebilir. örnek metin doysına "siparişiniz onaylanmıştır filan gibi bir açıklama girebilirsin."kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocaoglu Posted December 15, 2010 Author Share Posted December 15, 2010 Teşekkür ederim. Çözümü anlattıgınız gibi indirebilir ürün olarak ekleyip çözdüm...Diğer sorunumun bir çözümü varmı acaba???1.3 de KARGO TAKİP NO ekleme yerini bulamıyorum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 ürünün status durumunu deyiştirince, sağda kargo no alanı çıkar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts