Peir Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 chcel by som sa opýtať ako funguje SVN - pokial si to dobre vysvetlujem tak ide o stiahnutie súborov a o moju upravu na pc a následne zaslanie na server svn.prestashopale nepodarilo sa mi to rozbehnut:prestu mam na localhoste a chcel by som prispievat nejakymi upravami len pri odovzdavani suborov mi vypise chybu mohol by mi to niekto priblizit pripadne ma usmernit ak sa mylim - potreboval by som vediet postup ako rozbehnut svn s tym aby som mohol posielat moje upravy na prestudakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Upravy suborov a aktualizaciu SVN mozu robit iba developeri PrestaShop. Uzivatelia si vyvojove verzie mozu iba stahovat a sledovat tak zmeny v suboroch a vyvoj programovania. Ak ma niekto navrhy na opravy/upravy, musi poslat svoj podnet do bugtrackera. Develop team poziadavku zohladni a ak sa jedna o chybu, naimplementuje opravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts