Barbaros Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. Herkese teşekkür ediyorum şimdiden yapılmış ve yapılacak olan yardımlar için.Benim sorunum şu, PS 133 ü yükledim, dil paketinide yükledim. Ama Türkçe karakterler Çinçe gibi görünüyor. " Hesabınızı oluÅŸturmak için e-posta adresinizi giriniz. " Acaba nasıl düzeltebilirim? Konu hakkında acil yardıma ihtiyacım var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Merhaba;Bu hatayı baya araştırdım. İmport edilirken bozulma söz konusu değil. Resmi dağıtılan dil paketindeki dosyalar zaten bozuk. Dil paketi export edilirken UTF-8 ANSII dönüşümünden oluşuyor. Daha önce ekibe bildirdim ama Language sınıfını hangi mantıkla yapmışlarsa ANSII olarak kodlayıp export etmiş.Karekter sorunu olmayan dil dosyalarını buradan indirebilirsiniz. FTP den yükleyebilirsiniz.http://iyonhost.com/blog/prestashop-hosting/prestashop-1-3-turkce-dil-paketi-231/Ayrıca Kenanların (presta-tr.com) sitede de düzgün dil dosyaları var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbaros Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Hocam çok sağolun cevap için. 131 i kurdum tekrar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Rica ederim. Bol satışlı günler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts