Yenibosnaweb Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 arkadaşlar merhaba:konunun uzmanı arkadaşlarımdan bir kaç dakikalarını ayırmalarını istirham ediyorum. bu soruyu sormamdaki sebep elimden gelen ve bildiğim araştırdığım tüm yöntemlerle sonuca ulaşamadım. sitem de paypalı kurdum. çok güzel çalıştı. ürünler TL olarak gözüküyor Paypaldan alırken dolara çeviriyor. buraya kadar sorun yok. ama paypal ile alışveriş yaptıktan sonra sitedeki tüm TL fiyatlar $ olarak gözükmeye başlıyor. normalde default olarak TL var ama halen $ gözküyor.normal şartlarda hep TL olması gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 paypal ile ödemeyi seçtiğinde sitenin kuru dolar'a çevriliyor. geri dönüş url'side order sayfası olduğu için şuanda yapılacak birşey yok bana göre.kolay gelsinumarım çözüm bulursun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenibosnaweb Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 ŞİMDİLİK GEÇİCİ ÇÖZÜM BULDUM. PARA BİRİMİ DOLARA DÖNÜYOR ANCAK KULLANICI TL Yİ TEKRAR SEÇMESİ GEREKİYOR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts