NPeti Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Elakadtam:Kedvezménypontokat átváltottam kuponokra, és utána hogyan tovább?Újabb vásárlásnál hogy felhasználhassam a kuponjaimat mit kellene beállítani?Jól jönne valami felvilágosítás! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Ha kicsit pontosabban leírnád a problémát jobb lenne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 Vásároltam egy terméket próbára a shopomból, kaptam érte 1810Ft hűségpontot, amikor kiszállítottra állítottam a BO-n.Ezt átváltottam kuponra aminek pl:FID20458 a kódja.Új terméket akarok újfent próbaképpen megvenni, de ezt a létező kuponkódot a vásárlás folyamán nem tudom sehol beírni, felhasználni, levásárolni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Engedélyezted a kedvezménykupon használatát? Payment - Vouchers Kupon engedélyezése - Igenre kell állítani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 Engedélyezve van és mégsem működik.A vásárlás melyik fázisában látható a kupon felhasználás? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 összesítő ablak, de téma függő is lehet. nyomj a kosár gombra Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 Megtaláltam!Valami nagy gubanc van nálam!Berakom a terméket a kosárba és jobb alsó zöld gombbal tovább megyek a rendelésnél, nálam a cím oldalra ugrik.Kihagyja az összefoglalást és a belépés pontot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 ha rányomsz a kosárra, akkor jön be az összesítő, máshogy nekem se kínálja fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 Minden oké!Már csak azt hogy érem el, hogy olyan tudatlan vásárló mint én ne a Fizetés gombot nyomja meg először, hanem a szürke Kosár gombot?Ezt a hibát valamelyik (order?)tpl fájlban javítani kellene: minkét gomb egy helyre mutasson.Vagy hülyeséget írok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 én beleírnám a kuponos mélbe, amit kap a vevő Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 Egyszerűen a kosárból ki kellene hagyni a Fizetés gombot....Inkább írtam egy kis magyarázó szöveget a termék oldalra, ilyen lett:http://zazasexshop.hu/lang-hu/58-radios-vibracios-tojas.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Sziasztok! Meg lehet azt oldani, hogy ne mindegyik termék megvásárlásakor adjon hűségpontot a shop? Van olyan termék amire nem szeretnénk plusz százalék kedvezményt adni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts