pattila01 Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Üdv Mindenkinek, kérdésem a következő lenne: hol kell beállítani, hogy a rendeléssel kapcsolatos automatikus üzeneteket (new order és termék kifogyott) ne arra az email címre küldje, amivel telepítve lett a prestashop? Pl.: telepítettem a [email protected] az áruházat, de a rendelések a [email protected] kellene hogy jöjjenek. Ha a Beállítások => Kapcsolat-nál átállítom, ugyanúgy Nekem küldi. Az Employees-ben pedig hiába állítok be egy másik email címet /pl.: moderátorral/, akkor is Nekem küldi.Van erre átállítási lehetőség, vagy kódba kell nyúlni?Előre is köszönöm, Tisztelettel;Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Természetesen be lehet állítani mégpedig a Modulok alatt a BO-ban van egy Email alerts modul. Ezt telepítsd majd a Beállításoknál írd be melyik e-mail címekre kéred az értesítést. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 Szia bazso,ez a modul teljesen elkerülte a figyelmemet... nagyon szépen köszönöm!Tisztelettel;Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaszika Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Sziasztok! Az e-mail küldéssel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy ha valaki megkapja a rendelésről vagy a regisztrációról szóló leveleket, akkor azoknak a címeit(tárgyát) hol lehet beállítani. Példáúl:. Preparation in progress! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 Szia,Az admin felületen a Rendeléseken belül van olyan menüpont, hogy rendelési állapotok. Itt tudod beállítani Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Szia,Az admin felületen a Rendeléseken belül van olyan menüpont, hogy rendelési állapotok. Itt tudod beállítani Attila Igen itt is be lehet állítani de nem mindent. A mails/hu mappában lévő lang.php fájlban is kell módosítani néhány adatot. Pl. lehet ez a tartalma:<?phpglobal $_LANGMAIL;$_LANGMAIL = array();$_LANGMAIL['Order confirmation'] = 'Rendelés visszaigazolása';$_LANGMAIL['Your new admin password'] = 'Új admin jelszó';$_LANGMAIL['Your password'] = 'Az Ön jelszava';$_LANGMAIL['Welcome!'] = 'Üdvözöljük!';$_LANGMAIL['Message from contact form'] = 'Üzenet a kapcsolat oldalról';$_LANGMAIL['My personal informations'] = 'Személyes információim';$_LANGMAIL['Message from a customer'] = 'Üzenet a felhasználótól'; ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaszika Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Köszi fiúk!Úgy tűnik teljes az oldal!Kaszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Miért jön a vásárlónak két email egyszerre: "rendelés visszaigazolása" és a "rendelés feldolgozás alatt"?Ezt a rendelés feldolgozás alatt nem lehet külön küldeni?Vagy csak én vagyok nagyon kezdő? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 ki tudod kapcsolni a feldolgozás alatt, ha akarod Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Az egyidejűséget szeretném megváltoztatni.Van bérelt boltom, ott a rendelésről kap az ügyfél egy visszaigazolást, majd pl. másnap mikor foglalkozok a rendelésével, akkor küldöm a rendelés feldolgozás alatti emailt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajeka Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Sziasztok!Nemrég frissítettem 1.4.0.17-ről 1.4.2.5-re. Azóta rendelés feladásakor az emlékeztető email csak a vevőnek jön meg, az admin postafiókjába nem küldi el. Valaki találkozott már ezzel a problémával? Hogy tudnám orvosolni?Köszi: Haya Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 a mailalerts modulba kell beállítani Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajeka Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Igen, idáig én is eljutottam. Be van állítva. A frissítés előtt működött (mint utaltam rá). Sajnos most nem megy akkor sem, ha mailalerts modult újraindítom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajeka Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Két nap agyalás és próbálkozás után sikerült megoldani. Talán másnak is segítek vele. Összehasonlítottam az 1.4.0 és az 1.4.2 mailalerts modulját. Egyből látszott a fájlméretek alapján, hogy valamit "Prestashop úrék" módosítottak rajta. Próba szerencse alapon felülírtam a régivel az újat és láss csodát működik.Összegezve, nekem az 1.4.0.17-ben található mailalerts modul a legfrissebb működőképes cucc.Üdv: Haya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts