johnjohn Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 καλημερα, θα ηθελα την βοηθεια σας για το πως μεταφραζω ια e-mail με τις παραγγελιες που δεχετε ο πελατης μου, και το pdf αρχειο με την παραγγελια που εμφανιζει μονο του αγγλικους χαρακτηρες και στα υπολοιπα δειχνει ?????????ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 έχει απαντηθεί σε άλλο θέμα μέσα στο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 καλημερα φιλε μου ευχαριστω αν και εχω ψαξει και δεν εχω βρει κατι θα το ψαξω ξανα, αν θες δωσε μου το post που εχει απαντηθει το θεμακαι παλι ευχαριστωεχω την εκδοση 1.2.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 δες εδω:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/63432//__email_templates_html Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 καλημερα ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου,επειδη ειμαι λιγακι ασχετος θα ηθελα να μου πεις το αρχειο αυτο που θα το αναβασω? αν θελω να αλλαξω την μεταφραση σε αυτα που ειναι ηδη μεταφρασμενα πως το κανωκαι παλι ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 καλημερα ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου,επειδη ειμαι λιγακι ασχετος θα ηθελα να μου πεις το αρχειο αυτο που θα το αναβασω? αν θελω να αλλαξω την μεταφραση σε αυτα που ειναι ηδη μεταφρασμενα πως το κανωκαι παλι ευχαριστω κατεβάζεις το αρχείο από το πιο πάνω post που έβαλα και κανεις αντικατάσταση των αρχείων που έχεις,αυτόματα κάνει μεταφράσει στα email.τώρα για της μεταφράσεις ,εάν κατάλαβα καλά ,γίνονται από το Tools/Translations του back-office Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 ευχαριστω φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts