Ladis-s Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Narazil jsem na problém u 1.2.5 . Párkrát už se mi stalo, že mi lidi volají, že nemůžou nakoupit zboží.Přidají zboží do košíku a když následně přejdou k pokladně, tak je najednou košík prázdný.Nepodařilo se mi tu chybu lokalizovat. Poslední zákazník mi říkal, že má IE ale nevěděl, jestli má zapnuté cookies a JS.Netušíte někdo, kde by mohl být zakopaný pes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renka Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Tohle by mě také zajímalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cendaprnda Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Ahoj, dneska jsem řešil se zákazníkem stejný problém . Dal mi přihlašovací údaje, a mě se nákup povedl dokončit naprosto bez problémů.V jeho případě vždy když přejde k pokladně najednou zboží z košíku zmizí. Naštěstí je celkem ochotnej k pokusům, tak kdybych na něco přišel dám vědět, nicméně by pomohlo pokud by někdo doporučil co zkusit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Ať zkusí promazat comp cccleanerem.By se divil, kolik bordelu mu to smaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
cendaprnda Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Mě jako první napadlo, že nemá povolené cookies, ale tam problém nebyl. Spyčiware je svinstvo . Zkusím navrhnout, uvidíme jestli mě vyjde vstříc. Když to k něčemu povede dám vědět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawast Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Zdravím, vyskytl se mi stejný problém. Při přidání zboží do košíku se mi napíše "Nákupní košík je prázdný". Všechno mám povoleno cookies, js... promazávání cache a cookies nepomáhá.. Přišel už někdo na to v čem by mohl být problém, případně jej vyřešit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Co jsem tak vyčetl, tak zkuste: 1) V databázi vyprázdnit tabulky ps_cart a ps_cart_product Pokud nepomůže, tak: 2) Tento kód vložte do zmíněných souborů: header('P3P:CP="IDC DSP COR ADM DEVi TAIi PSA PSD IVAi IVDi CONi HIS OUR IND CNT"'); header.php index.php cart.php authentication.php order.php product.php Toto by mělo přikazovat IE, aby používal cookies všech použitých modulů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawast Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Ani jedno nepomohlo.. Naposledy když jsem vymazal tabulky ps_cart a ps_cart_product tak to pomohlo, ale ted už ne. Právě už jsem z toho zoufalej a vůbec nevím co s tím.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Upgrade na PS 1.4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaSa Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Řeším to samé, jenže jsem se nikdy od zákazníků nedozvěděl bližší informace. Spíš mám problém jiný - zákazník to hodí do košíku, jde k pokladně, všechno vyplní ale nepustí ho to dál - používám modul, kde je nákup s výběrem dopravy a platby na jedné stránce. Je to málo případů ale jsou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts