Jump to content
  • 0

Moduł ochrona danych osobowych błąd?

Rondo_Music

Question

Witam. Mam sklep na Presta 1.6 i zainstalowany moduł ochrona danych osobowych. Przy rejestracji nie wyświetla mi się żadne zapytanie oprócz newslettera, którego i tak nie mam. Może ktoś na to zerknąć? Gdzie jest problem? adres sklepu: rondomusic.pl

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Mam to samo. W trakcie instalacji Official GDPR Compliance by PrestaShop (1.6) Module

wystąpił jakiś wyjątek i prawdopodobnie dlatego przynajmniej u mnie to nie działa.

Wysłałem info o problemie do PrestaShop Addons, ale coś im się nie śpieszy.

[PrestaShopException]

Property Address->vat_number is empty
at line 909 in file classes/ObjectModel.php

904.             }
905. 
906.             $message = $this->validateField($field, $this->$field);
907.             if ($message !== true) {
908.                 if ($die) {
909.                     throw new PrestaShopException($message);
910.                 }
911.                 return $error_return ? $message : false;
912.             }
913.         }
914. 

Presta 1.6.1.4 

Pomoże ktoś?  Z góry dziękuję.

Edited by Kris_74 (see edit history)

• 0

W związku z brakiem pomocy przy moim problemie, a właściwie z brakiem skutecznej pomocy musiałem zakupić moduł od krajowego producenta, który działa bez zarzutu. Na stornie Presta Addons  gdzie zakupiłem "oficjalną" wersję w ciągu 7 dni od zakupu złożyłem reklamację i poprosiłem o zwrot kosztów. Niestety odpowiedzi na kilka już moich próśb są takie, że jest już nowa wersja zapraszamy do aktualizacji. Po pierwszych dwóch już mi się odechciało sprawdzać, czy działają poza tym mam już moduł dobrze działający  z innego źródła.

Czy ktoś wie jak skutecznie można odzyskać kasę wydaną w PrestaAddons za moduł, który nie działał prawidłowo i czy w ogóle prawo działa tak jak u nas przy zakupie na odległość prawo do zwrotu w ciagu 14- dni od daty zakupu?

• 0

Od tygodnia próbuję doprosić się zwrotu pieniędzy za niedziałający moduł - brak odpowiedzi. To francuska firma. Szkoda czau na prawnika za 80Euro.
Chyba, żeby zebrało się więcej osób na pozew zbiorowy.
Dostałem informację od kolegi, że kiedyś miał podobny przypadek z Prestashop Addons i nie zwrócili mu kasy :(