NPeti Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 A prestashop terméknél kiírja az akciós árat, de a magyar fogyasztóvédelmi törvény szerint az akció időtartamát is ki kell írni. Kétféle módon lehet: kezdete - vége megjelöléssel, vagy kezdet - a készlet erejéig. BO-n a termékadtnál beállítható a dátum, de a shopban hogyan jeleníthető meg?Ezt nem találtam sehol.Van lehtőség az alábbin kívül, mert nekem ez nem tetszik:Vente Flash, amely visszaszámol az akció idéjét illetően. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted January 25, 2011 Author Share Posted January 25, 2011 Még mindig aktuális a kérdés: hogy lehet megoldani?A másik fórumról idézem Z.P. válaszát, amit a mai napig nem tudok használni, értelmezni:"Az akció időtartamát meg tudod adni úgy mint kedvezmény időszak és ebben az esetben kijelzésre kerül az időtartam is." Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 Francia fórum alapján sikerült elérni, hogy kijelezze az akció idejét.A product.tpl és a megjelenés miatt a global.css lett módosítva.Egy dolgot nem tud a rendszer: akció végén csak az árat teszi vissza, a leárazás ikont ott hagyja a dátummal együtt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csarsz Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Francia fórum alapján sikerült elérni, hogy kijelezze az akció idejét.A product.tpl és a megjelenés miatt a global.css lett módosítva.Egy dolgot nem tud a rendszer: akció végén csak az árat teszi vissza, a leárazás ikont ott hagyja a dátummal együtt. Szia!De melyik fórumban?Légyszi segíts, mert Én nem találom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted May 28, 2011 Author Share Posted May 28, 2011 Már nem tudom pontosan, de ha kell az 1.3.2.3 verzióhoz a tpl fájl, elküldöm.1.4-hez nem tudtam megírni idáig, mert ehhez jobban kellene értenem a php programozáshoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csarsz Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Már nem tudom pontosan, de ha kell az 1.3.2.3 verzióhoz a tpl fájl, elküldöm.1.4-hez nem tudtam megírni idáig, mert ehhez jobban kellene értenem a php programozáshoz. Köszi, megköszönöm. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted May 28, 2011 Author Share Posted May 28, 2011 Ezt használom, plusz a global.css-t módosítottam, mert ha jól emlékszem, fehér lenne a dátum, a fehér alapon, ami egy kicsit necces... product.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
csarsz Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Ezt használom, plusz a global.css-t módosítottam, mert ha jól emlékszem, fehér lenne a dátum, a fehér alapon, ami egy kicsit necces... Köszönöm szépen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts