artes1 Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Witam, poszukuję osoby która zapewni mi techniczne wsparcie przy prowadzeniu dwóch sklepów internetowych. Szukam osoby z doświadczeniem, która może pochwalić się współpracą z niejednym sklepem internetowym. Do zadań takiej osoby będą należeć przede wszystkim wszystkie sprawy wykraczające poza panel administracyjny i zarządzanie sklepem z poziomu modułów. Tak więc znajomość presty pod względem kodu i jego edycji to wiedza wymagana. Czasami trzeba coś dodać, coś gdzieś usunąć lub zrobić w innym miejscu. Czasami również trzeba rozwiązać problem na poziomie serwera, ftp, jakiejś konfiguracji. Generalnie zależy mi na kimś, kto jak najszybciej przysiądzie do mojej prośby związanej z rozwiązaniem problemu lub wdrożeniem pewnych zmian. Stawiam na stałą współpracę. Wymagam podpisania umowy o świadczenie usług administratora (z adnotacją o udostępnieniu loginów i haseł do serwera). Rozliczanie na bieżąco po każdym wykonanym zadaniu lub raz w miesiącu - to już wedle upodobań kandydata. Mile widziana możliwość wystawiania faktur VAT. Kontakt proszę na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 Proszę o szablon umowy na kontakt[]suszek.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSolo Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 On 5/15/2018 at 2:17 PM, mr.suchy said: Proszę o kontakt - zainteresowany jestem aktualizacją strony (może raczej systemu) oraz opieką techniczną serwisu. Nie prowadzimy sklepu internetowego (jest nie aktywny) tel. 602 336 172 www.chemargo.pl dziękuję On 5/15/2018 at 2:17 PM, mr.suchy said: szek.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts