Jump to content

Poszukuję administratora dla swoich sklepów

Recommended Posts

Witam, poszukuję osoby która zapewni mi techniczne wsparcie przy prowadzeniu dwóch sklepów internetowych. Szukam osoby z doświadczeniem, która może pochwalić się współpracą z niejednym sklepem internetowym. Do zadań takiej osoby będą należeć przede wszystkim wszystkie sprawy wykraczające poza panel administracyjny i zarządzanie sklepem z poziomu modułów. Tak więc znajomość presty pod względem kodu i jego edycji to wiedza wymagana. Czasami trzeba coś dodać, coś gdzieś usunąć lub zrobić w innym miejscu. Czasami również trzeba rozwiązać problem na poziomie serwera, ftp, jakiejś konfiguracji. Generalnie zależy mi na kimś, kto jak najszybciej przysiądzie do mojej prośby związanej z rozwiązaniem problemu lub wdrożeniem pewnych zmian.

Stawiam na stałą współpracę. Wymagam podpisania umowy o świadczenie usług administratora (z adnotacją o udostępnieniu loginów i haseł do serwera).

Rozliczanie na bieżąco po każdym wykonanym zadaniu lub raz w miesiącu - to już wedle upodobań kandydata.

Mile widziana możliwość wystawiania faktur VAT.

Kontakt proszę na PW.

• 1 year later...
On 5/15/2018 at 2:17 PM, mr.suchy said:

Proszę o kontakt - zainteresowany jestem aktualizacją strony (może raczej systemu)  oraz opieką techniczną serwisu.

Nie prowadzimy sklepu internetowego (jest nie aktywny)

tel. 602 336 172

www.chemargo.pl

dziękuję 

On 5/15/2018 at 2:17 PM, mr.suchy said:

szek.info