teo_g Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Banuiesc ca fiecare lucreaza mai intii pe localhost si apoi aplica, daca ii place, modificarile pe site.Cum asi putea pune siteul si pe localhost, unde ar trebui sa modific sa pot lucra cu aceleasi fisiere si cu aceeasi baza de date ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted December 2, 2010 Author Share Posted December 2, 2010 Reformulez:imi poate spune cineva ce modificari trebuie sa fac siteului pentru a schimba domeniul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMatrics Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Salut,Eu trec de pe localhost pe live astfel:modific in fisierul settings.inc.php folderul config urmatoarele:define('__PS_BASE_URI__', '%directorul de lucru al presta%'); -> ceva de genul http://localhost/folder_presta ( pe live site am doar /)define('_DB_NAME_', '%nume baza de date%');define('_DB_SERVER_', '%server baza de date%');define('_DB_USER_', '%user baza de date%');define('_DB_PREFIX_', 'ps_'); -> prefix tabele in mysqldefine('_DB_PASSWD_', '%parola pentru userul mysql%');unde % sunt ghilimelele mi-a functionat mereubafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts