Joanna Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 (edited) Witam Staram się stworzyć swoj pierwszy sklep online. Działam na versji 1,6,1,18 na templetce default-bootstrap ver.1,0 Maile wysyłąne przez klientów z formularza "skontaktuj się z nami" dochodzą, mail testowy dochodzi ale moje maile (odpowiedzi) do klientów nie dochodzą. Poza tym nie wiem co jest nie tak z konfiguracją IMAP w obsłudze klienta. bo zwraca mi błąd: Czy ktoś mógłby mi (początkującej ale upartej) pomóc? Edited May 13, 2018 by Joanna błędny prtsc (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr K. Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 darmowe serwery jak cba nie są najlepszym pomysłem dla sklepów (czyt. szkoda czasu i energii na konfigurację) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Joanna Posted May 16, 2018 Author Share Posted May 16, 2018 Ale ja nie korzystam z darmowego serwera. Płacę za ten hosting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr K. Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 Czym się kierowałaś wybierając ten hosting? Jeśli w najdroższym pakiecie mamy Maksymalny czas wykonania skryptu PHP - 10 sekund to podtrzymuję to co napisałem wcześniej Ponadto skoro płacisz to proponuję zacząć od pytania do wsparcia technicznego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Joanna Posted May 19, 2018 Author Share Posted May 19, 2018 Rzeczywiście czas wykonania skryptu PHP to 10 s. Nie sprawdzałam tego. Ok napisze do wsparcia technicznego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Joanna
Witam
Staram się stworzyć swoj pierwszy sklep online.
Działam na versji 1,6,1,18 na templetce default-bootstrap ver.1,0
Maile wysyłąne przez klientów z formularza "skontaktuj się z nami" dochodzą,
mail testowy dochodzi ale moje maile (odpowiedzi) do klientów nie dochodzą.
Poza tym nie wiem co jest nie tak z konfiguracją IMAP w obsłudze klienta.
bo zwraca mi błąd:
Czy ktoś mógłby mi (początkującej ale upartej) pomóc?
błędny prtsc (see edit history)
4 answers to this question
Recommended Posts