Jump to content

ON NUMARALIK ZOR BİR SORU

furryrc

Recommended Posts

Arkadaşlar şimdi bu temamızın sağında ve solunda columblar var bu kolonların üsütndeki topmenu.png resmini photoshoptan istediğim gibi editledim fakat 1 adet resim ditliyorum ve tüm kolanların başına aynı resim gidiyor şimdi ben sağ ve sol kolonların resimlerinin yerini nasıl gösterebililrm mesala sağ kolonlar için sağkolon.png olucak sol koln için solkolon.png olucak yani 1 resim hepsine hükmetmicek 2 adet kök resim olucak bunu nasıl yaparım

Cevaplayan ve kafa yorana arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

bunun zorluk bir tarafı yokki :)
blockcart ve blockmyaccount modüllerindeki css ler global.css de özel css satıları var bu 2 modülün tpllerinin ve css deki class larını incelersen istersen her bloka ayrı bir resim verebilirsin

Safa kardeş ben her kolona tek tek resim atamak istemiyorum sadece sağ ve sol kolon diye ayırmak istiyorum fakat senin yukarıda verdiğin örneğe ggör solda bulunan(kateoriler-izlenilen ürünler ,etiketler,bilgiller kolonları) ile sağda bulunan(hesabım,cart,yeni ürünler kolanlarını) tek tek bahsettiğin global css de yerlerini bulup resim linki vermek ama bunu nasıl yapacağım Bana yardımcı olurmusun bu konu beni kasar..