furryrc Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Anasayfadaki özellikli ürünler(featuredproduct) kısmın altındaki anasayafdaki ürün resimlerinin boyutu html editöründen batığımda 129px a 129 px görünoyr ben 150 ye 150 ye yapmak istiyorum ama editleceğim dosyayaı 3.4 saattiraramamam rağmen bulamadım ana sayfadaki bu ürün resmleirnin boyutlarını nereden değiştirebilriim? teşekkrüler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 modules/homefeatured/homefeatured.tpl dosyasından ürün resm görünmüm şeklini değiştirebilirsin.sonra adminden resim boyutlarını değiştirdiğin paremetreye göre ayarlayabilirsin kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
furryrc Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Sağol dostum sorun çözüldü Link to comment Share on other sites More sharing options...
SINEWEB Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 YA ARKADAŞLAR!AYNI SORUN BENDEDE VAR FAKAT BENİMKİ FARKLIBU ANASAYFADAKİ ÖZEL ÜRÜNLERİN TABLO HEIGHT LERİ NEREDEN AYARLANIYOR.ALANI DARALTMAK İSTİYORUM BÜYÜK BOŞLUK VAR AMA OLMUYOR??ALTTA RESİMDEKİ GİBİ ÖRNEĞİN; Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 modules/homefeatured/homefeatured.tpl dosyasını aç.orda{assign var='liHeight' value=342}satırını göreceksin value değerini küçültürsen sorunun çözülür.kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenibosnaweb Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 BENDE FARKLI BİR PROBLEM VAR. SAFA HOCAM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM.YENİ TEMA YÜKLEDİM . BU TEMA DA DA ÖZEL ÜRÜNLER (HOME FEATURED) ÇOK UFAK . YAZILAR İÇ İÇE GİRMİŞ ŞEKİLDE . BOYUNU 342 Yİ 392 YAPTIM DEĞİŞMEDİ. SADECE ARKA PLANDAKİ GRİLİK DEĞİŞTİ AMA BOYUT UZAMADI. TEMADAN DÜZELTMEM LAZIM AMA NASIL YAPARIM BİLMİRUM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kargyy Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 modules/homefeatured/homefeatured.tpl dosyasını aç.orda{assign var='liHeight' value=342}satırını göreceksin value değerini küçültürsen sorunun çözülür.kolay gelsin dediğiniz gibi değeri küçülttüm ancak bir değişiklik olmadı? başka biryerden daha mı ayarlamalıyım acaba? Ya da başlık olsun ama açıklama olmasın şeklinde yapmayı düşünüyorum nasıl yapabilirm acaba? Şimdiden teşekkürler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 TPL dosyalarında değişiklik yaptıktan sonra smartynin çıkardığı örnekleri silmek gerekiyor bunun için:tools / smarty / compile klasörünün vetools / smarty_v2 / compile klasörünün içerisindekileri silin.. Klasörleri silerseniz sistem hata verecektir. İçerisindeki dosyaları siliniz.Siteye tekrar girdiğinizde yaptığınız düzenlemeler ekrana yansıyacaktır..admin panelde Smarty compiling ayarını kapatırsanız sürekli olarak düzenlediğiniz dosya baz alınarak siteye yansıyacaktır ve compile klasörünü silmek durumunda kalmayacaksınız... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kargyy Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Çok teşekkürler çözüldü Link to comment Share on other sites More sharing options...
ida21 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 modules/homefeatured/homefeatured.tpl dosyasını aç. orda {assign var='liHeight' value=342} satırını göreceksin value değerini küçültürsen sorunun çözülür. kolay gelsin hocam özellikli ürünler konusunda benim de bi sorunum var .. bilgin varsa yardımcı olurmusun.. özelikli ürünlerde home kategorisinin ilk 8 ürnünü gösteriyor .. benim 20. sayfadaki bi ürünü orada göstermek için ne yapmam lazım nasıl taşıyaiblirim ilk 8 e yada başk bir çözüm varmı .. home yerine yeni bi kategori açıp oradakileri göztermesini sağlamak gibi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts