Frouzen Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Zdravim edituji prestashop a úpravy na něm jsou již u konce.Využil jsem jeden theme (blue) a narazil jsem na problém. Chci změnit odkaz u obchodních podmínek, při objednávání zboží u dobravy (momentálně je nastavený na thickbox), který ovšem nesprávně odkazuje na jiný cms než jsou obchodní podmínky. Rád bych jej přenastavil na otevření v novém okně. Jenže jaká koli úprava v souboru root/templates/blue/order-carrier.tpl nemá vliv na to co se ve skutečnosti zobrazujezkoušel jsem soubor smazat... zobrazuje se vesele dál....napadlo mě zda li to nebere z default templatu.... ne... nebere, při editaci stále žádná změnatak mě napadlo se podívat do rootu webu kde je order.php, kde jsem se snažil přepsat $link_conditionsneúspěšně.nevim jestli se s tim z Vás někdo setkal nebo ne, budu rád za každou radu. cache zaplé nemamPředem děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanaP Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Ak mas v smarty okrem cachovania vyple aj force_compile a compile_check tak po uprave /themes/blue/order-carrier.tpl skontroluj, ci nemas este stary /tools/smarty/compile/*order-carrier.tpl.php - ten vymaz a uz by to malo byt OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frouzen Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Supr, dík moc. A já se s tím mordoval půl dne ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts