karelzemek Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Ahoj, mám problém s importem zboží přes csv - několik desítek produktů, každý produkt má 2 obrázky. Myslím že je problém s time limitem - nahrávání se po několika sekundách přeruší, nahraje se jen pár prvních řádků z csv. Žádná chybová hláška se nezobrazí....Pátral jsem, narazil jsem na tohle:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/61051/installing_prestashop/create_database__php_dot_ini_file_help/Zkusil jsem nahrát ini.php z odkazu ale nepomohlo.Hosting mám u xnet.cz. Prestashop 1.3.2.3Máte někdo tip jak tenhle problém vyřešit?Díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Ptal ses na podpore, jakej time limit mas a jestli ti ho muzovu zvysit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karelzemek Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Ptal, zároveň se psaním tohodle topicu. Napsali mi, že mi ho zdvojnásobili, nenapsali kolik ten limit je. Nicméně zkusil jsem tedy znovu naimportovat csv po zdvojnásobení limitu a problém je tu pořád. Navíc zdvojnásobení limitu se nijak neprojevilo. Z csv se importuje pořád stejně řádků, konkrétně 10.Ještě upřesním, že každý produkt má 3 obrázky, každý má kolem 20 Kb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 zeptej se kolik sec ti dali Link to comment Share on other sites More sharing options...
karelzemek Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Tak je to prý 120 vteřin. Ten import se ale přeruší cca po 20 vteřinách..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 A co memory limit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karelzemek Posted December 7, 2010 Author Share Posted December 7, 2010 Ahoj,takže vyřešeno, bylo potřeba zvýšit:- max_input_time- execution time- limit RAMBohužel nevím hodnoty.Jinak mezitím jsem to vyřešil importem na lokálu a následným importem do databáze.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts