murathan Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Dikkatimi birşey çekti;limango.comMarkalonga.com gibi şekilde yapılabilir mi prestashop, üyelik davetiyeli olacak veya üye olunacak admin tarafından onaylanacak ?Her ürün eklendiğinde kişiye email gidecek bilgilendirme olacak. Bununla beraber bir kaç şey yapılabilir mi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
seyyarsatis Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 üstat ben öyle olmaya çalışmak biraz saçma geliyor bananedenini sorarsan çünkü o siteler artık türkiye tarafından bilinen siteler.bizim gibi bu piyasaya yeni girmiş insanların öyle bir seviyeye gelmesi için çok fazla çaba harcamamız lazım ve çok fazla ürün ve markalı ürün bulmamız lazım.buda fazla 0 maliyetleri arttırır bence. ama bu sitelerde güzel siteler tabi ki bunlara da diyecek yok şimdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 O şekilde olacak demiyorum tabikide farklı şekilde olacak benim düşündüğüm bir sistemin yapılması zaten bir ilk olmak olacak sadece giriş kısmını örnek olarak gösterdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 murat bu dediğinin bir kısmını daha önce forumda çözmüştük.http://www.prestashop.com/forums/viewthread/63321/genel_sorunlar/admin_onayl_yelikburayı incelersen üye kayıt olduğu zaman ilk önce pasif oluyor sonra adminden aktif yapıyorsunkolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts