doubleSs Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Ahoj, eshop jsem nainstaloval na free hosting ic.cz tam funguje vše v pohodě včetně administrace.teď jsem to nainstaloval na hosting od pipni.cz , instalace proběhla v pořádku (nastaveni mysql, databaze, serveru atp...), eshop v pořádku běží, odkazy atd.. fungují, ale když chci do administrace, tak poprvé teda přejmenuju "admin" třeba na admin533 , normalně se dostanu na přihlašovací obrazovku, vyplním udaje, dám přihlásit, ale nic se nestane (jako kdyby se to jen obnovila ta stránka).Nevíte prosím v čem je problém děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Přetahával si databázi že?Mě tohle dělalo u nové verze jak 1.1.0.1b tak i 1.1.0.3. Vyřešil jsem to jednoduše, že jsem v databázi smazal celou tabulku employee a nahrál tam tabulku zpět employee tabulku, kterou jsem exportoval samostatnou s localhostu. Poté to fungovalo. Podlě mě je bug s generováním hesla.Vyzkoušej upravit employee tabulku či jí smaž a přepiš jinou, která bude stejná. V 1.0 je jiná.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doubleSs Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 ja mam nainstalovanou verzi 1.0 , tkž bych tam měl zkusit dat novejší verzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 U staré verze se mi to teda nestalo Zrovna včera jsem to řešil tenhle zádrhel a myslel sem, že je problém právě v generaci.Tak to nevím ale zkus si pohrát s tou databází a tabulkou employee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doubleSs Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 ale je to divný ne že na tom hostingu od pipni to blbne a ta samá verze na free hostingu ic.cz to jede v pohodě Link to comment Share on other sites More sharing options...
doubleSs Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 a co bych tam mel menit ono toho tam moc neni, jsem zoufalej, protoze ani registrace nejdou, proste ten eshop přijíma z databaze informace ale asi do ni neodesila :-( muze to byt tim hostingem ?? oni to pipni.cz mam takto:Server: sql10.pipni.cz - www10.pipni.czsamozrejme tm mam to sql10.pipni.cz to druhé to nebere, ale vazne nevim, kdyz na tom ic.cz to funguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Zkus to na localu a uvidis jestli to je pipni nebo ne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doubleSs Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 na localhostu jsem to taky zkoušel i na tom ic.cz vsude to jde, jen ne na tom pipni Link to comment Share on other sites More sharing options...
doubleSs Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 ještě jsem zjitil, že ani registrace uživatele nebo přihlášení uživatele nejde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
superhero495 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 tak mozna maji chybu na pipni, ze tam nemas prava zapisu do db. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brutuska Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Taky jsem na hostingu od PIPNI. Co jsem se nahledal, kde je chyba až jsem našel tenhle topic...Podařilo se to s pipni nějak vyřešit ? nebo se našla jiná příčina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bbbbb Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 E-shop pro obchodování na internetu s možností stažení české verze zdarma na stránkách OXID eShop. Snadná instalace s otevřeným zdrojovým kódem http://www.oxid-eshop.cz/vlastnosti-community-edition-d305/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Tak tohle forum by tu už nemělo dávno co dělat! jedná se o rok starý verze PS a ještě k tomu bety , a co se týká oxid shopu...no zatím mě jeho open verze nepřesvědčila má to dost problémů ikdyž cz je tam dodávaná od českého zastoupení. Jediný co se mi tam líbilo je možnost změny základní grafiky přímo z administrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts