Mamejeradi.cz Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Rozhodl jsem se rozšířit nabídku a uzpůsobil shop pro prodej dvou sortimentů.Zhruba finální verze je tady:http://www.ochocenipapousci.cz/jeste se musí kategoriím přiřadit obrázky a sortiment hraček nějak se řadit, ale jinak je to snad funkční.Prosím o vyzkoušení, jeslti někde nenajdete nějakej kopanec.Menu v liště se taky předělá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Rozhodl jsem se rozšířit nabídku a uzpůsobil shop pro prodej dvou sortimentů.Zhruba finální verze je tady:http://www.ochocenipapousci.cz/jeste se musí kategoriím přiřadit obrázky a sortiment hraček nějak se řadit, ale jinak je to snad funkční.Prosím o vyzkoušení, jeslti někde nenajdete nějakej kopanec.Menu v liště se taky předělá Slušné, stále som rozmyslal ako docielit to, mat dva shopy v jednom a tu je skvely vysledok. No a ze sa to minimalne podoba na prestu, je tiez fajn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 No už mám v tom shopu úprav opravdu dost.A né že mě budeš kopírovat mrzáku jeden :coolmad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 No už mám v tom shopu úprav opravdu dost.A né že mě budeš kopírovat mrzáku jeden :coolmad: ty chuju, hneď idem na to beriem notebook trepnem ho do kopirky Nee fakt klobuk dolu, ozaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Pěkný. Snad jediná věc, co se mi nepatrně nelíbí je pomalé načítání velkých obrázků na vrchu stránky. Pokud není v cache, tak tam mám pár vřetin bílo. Trochu to ruší a kazí dojem. Možná by stačilo nějaký přednačítání obrázků. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 Na ostrej provoz se ta rychlost trochu poladí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 jj pekny mozna bych poladil pro ostrej provoz aspon chyby HTML a 11 H1cek je taky moc :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Jáse s těma H1kama asi zase tak vzrušovat nebudu.Na trhu je tolik firem zabyvajicich se seo optimalizací, že nikdo pořádně neví jak to v současnosti funnguje a člověk ve finále zjistí, že seznam stejně upřednostňuje platící.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Jáse s těma H1kama asi zase tak vzrušovat nebudu.Na trhu je tolik firem zabyvajicich se seo optimalizací, že nikdo pořádně neví jak to v současnosti funnguje a člověk ve finále zjistí, že seznam stejně upřednostňuje platící.... Každý ti řekne, že pokud máš více H1 je to špatně, to že máš v H1 logo je vcelku zanedbatelné, jde o to aby H1 byl a pokud se vyznačuje logem je celkem jedno. Jinak pokud mohu něco málo k shopu ... existuje modul na to, aby si v bloku měl více jakoby hlavních kategorii, tzn, jedna pro zvirectvo druha pro deti. Určitě bych trochu zapracoval na počtu těch kategorii u tech hracek a veci pro deti, je to totalni bordel s prominutim (asi mas import od dodavatele v xml ale i tak to lze udelat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Jo já vím, hned v prvním postu jsem psal ze to musim poladit.S teham H1 se fakt zatim zabejvat nebudu na mamejeradi.cz je to dlouho a ze by to necemu vadilo nepozoruju...Jakej modul jsi myslel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Jo já vím, hned v prvním postu jsem psal ze to musim poladit.S teham H1 se fakt zatim zabejvat nebudu na mamejeradi.cz je to dlouho a ze by to necemu vadilo nepozoruju...Jakej modul jsi myslel? Nevim jmeno, ale jde o to, ze mas jako by dve casti kategorie, jedna je s jmenem napriklad chovatelske potreby a v tom okne mas kategorie techto potreb a dalsi jakoby modul je pro dalsi u tebe detske zbozi a jeho kategorie, mrkni nekde na google, category menu nebo extended category presta nebo tak neco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts