cubik Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 Καλησπέρα, Στα αποτελέσματα της google εκτός από το meta title των κατηγοριών που έχω συμπλρώσει, έχει προστεθεί αυτόματα (- όνομα καταστήματος | Ιδιότητα). Στο tab του browser εμφανίζεται κανονικά το meta title που έχω γράψει στις κατηγορίες, χωρίς αυτή την προσθήκη Γνωρίζει κάποιος ποια ρύθμιση είναι αυτή ή σε ποιο αρχείο είναι αυτός ο κώδικας και πως απενεργοποιείται σε 1.7.3.x έκδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cubik Posted May 31, 2018 Author Share Posted May 31, 2018 Μάλλον το meta title αλλάζει από τη google στην εμφάνιση των αποτελεσμάτων αν είναι μικρό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να προσθέσουμε μαζικα το shοp name σε όλα τα meta titles των προϊόντων. Δηλαδή αν είναι Product 1, Product 2 να γίνει Product 1 - Shop Name, Product 2 - Shop Name κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 14 hours ago, cubik said: Μάλλον το meta title αλλάζει από τη google στην εμφάνιση των αποτελεσμάτων αν είναι μικρό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να προσθέσουμε μαζικα το shοp name σε όλα τα meta titles των προϊόντων. Δηλαδή αν είναι Product 1, Product 2 να γίνει Product 1 - Shop Name, Product 2 - Shop Name κτλ. Μπορείς να το κάνεις κάνεις με ένα query στην βάση. Νομίζω κάπου το έχω γράψει στο forum. update ps_product_lang as pl set pl.meta_title = concat(pl.name, ' - Shopname') Το παραπάνω παίρνει το όνομα του προϊόντος και προσθέτει το "- Shopname". Όπου shopname βάζεις το όνομα του καταστήματος σου. Αν θέλεις να βάλεις ότι είχε παλιά το meta title συν το όνομα του καταστήματος τότε update ps_product_lang as pl set pl.meta_title = concat(pl.meta_title, ' - Shopname') Όσων αφορά το πρώτο δεν προτείνετε να το αφαιρέσεις. Αλλά αν θέλεις να το κάνεις η αλλαγή που πρέπει να κάνεις είναι στο template σου στο header. Ανάλογα το template πρέπει να γίνουν οι αλλαγές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cubik Posted June 1, 2018 Author Share Posted June 1, 2018 (edited) ευχαριστώ sanctusmob μια χαρά έπαιξε το query, ότι ήθελα ακριβώς! όσον αφορά τα meta title είναι καθαρά θέμα της google και όχι του prestashop. Για παράδειγμα στα meta titles των κατηγοριών αφού πρόσθεσα και το "- Shopname" από σκέτο " Product Category" τα εμφάνισε κανονικά η google. Από ότι έχω παρατηρήσει αν είναι μικρά τα meta title προσθέτει δικά της keywords - shop name. Επίσης στην αρχική σελίδα ενώ ήταν μεγάλο to title για κάποιο λόγο δεν της άρεσε της google και μου το είχε αλλάξει τελείως. Το έγραψα διαφορετικά και τώρα μου το εμφανίζει και αυτό κανονικά αλλά κάποιες φορές ανάλογα την λέξη αναζήτησης αλλάζει κ πάλι τον τρόπο εμφάνισης: από Shop Product Category 1 - Shop Product Category 2 | Shopname σε Shopname: Shop Product Category 1 - Shop Product Category 2 αλλά αυτό το κάνει γενικότερα σε όλα τα site. Edited June 1, 2018 by cubik (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts