Martin Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 (edited) Dobrý den, pokouším se přidat název dodavatele a odkaz na stránku s výpisem produktů tohoto dodavatele na stránku produktu. Překopíroval jsem kód zobrazení výrobce: {if isset($product_manufacturer->id)} <dt class="name">{l s='Brand' d='Shop.Theme.Catalog'}</dt> <dd class="value"> <span> <a href="{$product_brand_url}">{$product_manufacturer->name}</a> </span></dd> {/if} a pokoušel jej editovat s proměnnými $product_supplier->name; $product.supplier_name ... atd, ale nezobrazí se ani název dodavatele, natož odkaz. Pro testování jsem smazal i podmínku, že dodavatel musí u produktu existovat. Poradíte mi prosím? Edited May 5, 2018 by Martin (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 10, 2018 Share Posted May 10, 2018 Jaká verze? Jaká šablona? Jak vypadají data, která má šablona k dispozici? Jejich výpis se dá udělat takto (pro proměnnou $product): {$product|@debug_print_var} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts