Tomas1 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Ahoj, mám takový zajímavý error. Jsem v kruhu, zapomněl jsem heslo pro přihlášení do administrátorské části presty, na tom by nic nebylo - funkce zaslat zapomenuté heslo na e-mail, bohužel mi ale z nějakého důvodu heslo na e-mail nedorazí. Mám přístup do databáze a na FTP. Dá se někde heslo vyčíst? Z databáze asi nikoliv, protože tam je zakódováno a zpátky to nejde. Napadla mě cesta - vytvořit v jiné prestě nový účet, který bych já přidal do databáze přímo - tím bych znal heslo a jeho zakódovaný ekvivalent v databázi. Našel by se někdo ochotný? Díky id_employee id_profile lastname firstname email passwd last_passwd_gen active 1 1 XXXX Milan [email protected] 307071e4baedd646f0a39f5d1afd9de4 2010-11-23 09:05:03 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeus Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Ahoj,zkus to dle:http://www.prestashop.com/wiki/Troubleshooting_9/nebopokud ti nefunguje zasilani emailu - zkontrolovat nastaveni emailu (nastavit funkcni parametry). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas1 Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Díky, dostal jsem se tam dle uvedeného návodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts