Willie_Mays_Hayes Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Dobrý den,na hlavní stránce e-shopu se mi nedaří změnit počet zobrazovaných produktů. Ať v administraci nastavím jakýkoliv počet, pořád se zobrazuje 10 položek. Nevíte, kde by se třeba dal nastavit počet produktů manuálně? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 A u kolika produktů máš nastaveno aby se na hlavní stránce zobrazovali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie_Mays_Hayes Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Mám to nastaveno u všech produktů (kategorie Home + podkategorie), ale zobrazuje se pouze 10. Potřeboval bych tam ukazát aspoň 12, ať tam není prázdné místo - používám základní Presta šablonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Já myslel, že to bude tím.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monat Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Mám to nastaveno u všech produktů (kategorie Home + podkategorie), ale zobrazuje se pouze 10. Potřeboval bych tam ukazát aspoň 12, ať tam není prázdné místo - používám základní Presta šablonu. No to se přece nastavuje v administraci záložka Moduly a modul Doporučené zboží na úvodní straně. (nebo tak nějak se to jmenuje) Tam nastavíš počet...Chci se zeptat, tan blok Můj účet co máš v eshopu, je v základní instalaci Presty? POpř. nemohl bys ho postnout.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Chtělo by to pořádně číst:Ať v administraci nastavím jakýkoliv počet, pořád se zobrazuje 10 položek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monat Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Chtělo by to pořádně číst:Ať v administraci nastavím jakýkoliv počet, pořád se zobrazuje 10 položek. No jestli ale on nemyslí to, že v administraci nastaví všechny produkty do Výchozí kategorie a myslí si že kolik jich tam má, tolik se mu jich tam pak zobrazí. Už nenastavuje počet v modulu.Řekl bych že problém bude tam...Hned se prosím nepovyšuj a zamysli se, co asi "začátečník" může udělat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Nechtěl jsem se povyšovat, jen upozornit, že o tom píše.Ikdyž je možný že máš pravdu. Jinak to co tam má to můj účet je free modul, někam ho případně hodim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monat Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Nechtěl jsem se povyšovat, jen upozornit, že o tom píše.Ikdyž je možný že máš pravdu. Jinak to co tam má to můj účet je free modul, někam ho případně hodim Ale tak je možné že máš pravdu i ty. ;-)Ok, díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 http://www.uloz.to/6663865/2verze-rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie_Mays_Hayes Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Tak to nakonec bylo skutečně tím, jak říkal Monat. Já jsem předtím laboroval s nastavením počtu produktů na stránce Preferences -> Products -> Zboží na stránku a ten modul s doporučeným zbožím jsem nějak přehlídl. Měl jsem zafixováno, že to je nějaky boční panel.Mockrát díky za pomoc! Jinak ten panel s příhlášením mám odtud z fóra, ale vidím, že už ho Mamejeradi.cz uploadnul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts