fromel Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Vytvořil jsem dopravce,nějaké ty podmínky ohledně váhy,ale přesto mi to hlásí :Litujeme,ale zboží Vám nemáme jak dopravit! Kde jsem udělal chybičku? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Vytvořil jsem dopravce,nějaké ty podmínky ohledně váhy,ale přesto mi to hlásí :Litujeme,ale zboží Vám nemáme jak dopravit! Kde jsem udělal chybičku? :-) NO zkus mrknout na zeme jestli tvuj dopravce jezdi i v zemi z ktere je zakaznik.Nic jineho me nenapada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Vytvořil jsem dopravce,nějaké ty podmínky ohledně váhy,ale přesto mi to hlásí :Litujeme,ale zboží Vám nemáme jak dopravit! Kde jsem udělal chybičku? :-) NO zkus mrknout na zeme jestli tvuj dopravce jezdi i v zemi z ktere je zakaznik.Nic jineho me nenapada. nevim proc, ale taky mi to blbne... mam uz nastavene snad vse, co jen jde...dopravu, zeme, regiony, poplatky, vahu...a at delam co delam furt to blbne...jak jste to vyresili? dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Urban Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Ano, mám ten samý problém. Vše je vyplněno dobře až ... na drobnost a to, že při editaci dopravy, např. dobírka, chybí vyplněno, do jakých zemí se tato doprava může použít. Při jejich zaškrtnití a uložení, Presta vypíše, že je vše OK, ale jakmile se na položku podívám znovu, položky, které byly zaškrtnuty, zaškrtnuty nejsou. Ze by sem nebyl jediný? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Aby fungoval výběr přepravce - je třeba zadat výchozího přepravce od kterého se pak odvíjí specifikace jako parametr, pokud tedy nemáš nastaveno jinak jako: obch. balík, dodání do druhého dne ap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Urban Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Tak v mém případě mi pomohlo pouze to, že jsem modifikoval SQL a editoval již existující záznam. Pokud má někdo stejný problém, pište na [email protected]. Poradím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts