billakos Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Γεια σας, είμαι στην φάση μεταφοράς ενός eshop συγγενή μου από joomla σε prestashop. Χρειάζομαι κάποιον να μου πει αν υπάρχει κάποιο module ή κάποιο add on τελοσπαντων που να μπορεί να κάνει αυτό που θέλω να κάνω.Το eShop αφορά μπλουζάκια custom made (με στάμπες κλπ). Επειδή υπάρχουν πολλά σχέδια, πολλά χρώματα και μεγέθη, είναι πρακτικά αδύνατο να προσθέτω σε κάθε συνδυασμό χρώματος μεγέθους το μπλουζάκι με την στάμπα.Αυτό που χρειάζομαι είναι κάποιο σύστημα που θα υπάρχουν τυποποιημένοι οι Χ συνδυασμοί χρωμάτων-μεγεθών κι εγώ απλά θα προσθέτω την στάμπα με backround transparent και αυτή θα "πέφτει" επάνω στο αντίστοιχο μπλουζάκι.Ένα παράδειγμα είναι εδώ:http://www.tokotoukan.gr/el/t-shirts/funny/sudoku-for-blondes-tshirtΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! Στο Αγγλικό forum με έχουν γραμμένο κανονικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Γεια σας, είμαι στην φάση μεταφοράς ενός eshop συγγενή μου από joomla σε prestashop. Χρειάζομαι κάποιον να μου πει αν υπάρχει κάποιο module ή κάποιο add on τελοσπαντων που να μπορεί να κάνει αυτό που θέλω να κάνω.Το eShop αφορά μπλουζάκια custom made (με στάμπες κλπ). Επειδή υπάρχουν πολλά σχέδια, πολλά χρώματα και μεγέθη, είναι πρακτικά αδύνατο να προσθέτω σε κάθε συνδυασμό χρώματος μεγέθους το μπλουζάκι με την στάμπα.Αυτό που χρειάζομαι είναι κάποιο σύστημα που θα υπάρχουν τυποποιημένοι οι Χ συνδυασμοί χρωμάτων-μεγεθών κι εγώ απλά θα προσθέτω την στάμπα με backround transparent και αυτή θα "πέφτει" επάνω στο αντίστοιχο μπλουζάκι.Ένα παράδειγμα είναι εδώ:http://www.tokotoukan.gr/el/t-shirts/funny/sudoku-for-blondes-tshirtΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! Στο Αγγλικό forum με έχουν γραμμένο κανονικά! κάποιο module η κάτι αντίστοιχο δεν το έχει πάρει το μάτι μου πουθενά,μπορεί και να μην υπάρχει...πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να τα περάσεις με το χέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
billakos Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 c'est impossible !!! Μιλάμε για χιλιάδες σχέδια. να παω σε αλλο CMS μήπως; αν εχεις κατι κατα νου pm me ειναι σε πολυ δυσκολη θεση.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billakos Posted February 24, 2011 Author Share Posted February 24, 2011 Κανεις;;;; παιδια περασαν τοσοι μηνες.. κανεις δεν εχει ιδεα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsterisB Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Δες αν σου κανει αυτοhttp://addons.prestashop.com/en/migration-tools/1946-joomla2prestashop-bridge.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViroPharma Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 kante egatastasi tin ekdosi 1.4 RC6 exi perisoteres dinatotites gia auto pou zitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
billakos Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 Αυτο ειναι ακριβως αυτο που εψαχνα...Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts