Cakewalk Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Dobrý den,hledám radu na zobrazení ceny s DPH a bez DPH. Vše mi funguje bez problému, ale jen u některých produktů. U některých (žádný klíč, proč zrovna u některých, jsem nenašel), se mi cena bez DPH během vteřiny přepíše na cenu s DPH.Prohledával jsem soubor product.tpl a zjistil, že když přidám uvozovky na řádek 11 a 12, tedyvar jqZoomEnabled = {if $jqZoomEnabled}true{else}false{/if};var taxRate = {$product->tax_rate|floatval};změním navar jqZoomEnabled = '{if $jqZoomEnabled}true{else}false{/if}';var taxRate = '{$product->tax_rate|floatval}';cena se zobrazuje již v pořádku, ale přestane mi fungovat ajax!Poradí někdo. Předem děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
normanx Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Mě to dělalo něco podobného. Pomohlo měAdministrace >> Platby >> Daňové sazby ....pak vybrat 20% a tam nebylo zaskrknute Evropa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cakewalk Posted November 24, 2010 Author Share Posted November 24, 2010 Díky za nápad, ale tím to není. Dělá mi to jen u některých položek. Ostatní jsou v pohodě. Ale trošku jsi mi nahrál. Nakonec je to způsobeno vložením kombinací. Pokud kombinace u daných produktů zruším, tak je vše ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts