ttyt Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Ekte Ornek Olarak Bir Csv Dosyası Olusturdum 1. Sütündakiler Kategori İsmi Olacak2. Sütündakilerde O kategorideki Ürünler olacak Bunları Sorunsuz Şekilde Nasıl İmport Edebilirim Yardımcı Olabilecek varmı Biraz Acıklayıcı Anlatırsanız Sevinirim Acemiyimde Biraz Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler. Denme.csv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttyt Posted November 20, 2010 Author Share Posted November 20, 2010 Bir Şey Daha Fark Ettim Boşluklarda Bile Bad Language Hatasi VeriyorÖrnk. Ariel Bahar ....Burada Arile?Bahar Diye Hata Veriyor Bunu Nasil Düzeltebilirim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 http://www.prestashop.com/forums/viewthread/49825/bu konuda gayet iyi anlatılmış bir incele istersenkolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttyt Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 İngilizcen İyi Olmayınca gene başa dönmüş gibi oluyorum Şu Boşluklari Bad languageten Kurtarmak İçin ne yapmalıyım o yeterli bana,aslında kendi blogunda bu sorunla ilgili yazsan herkezin işine yarar nasıl yapılır hatalar nedir nasıl düzeltilir gibi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttyt Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Sorun Bu tr karakterleri hallettim ama boslukları hata olarak gosteriyor nasil duzeltebilirim boslukların yerine - koyayım dedim o zamanda berbat gozukur bi el atın Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts