vaclav28 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Ahoj lidi. Mám zvláštní chybu při registraci nového zákazníka. Pokud se nový zákazník registruje a klikne na dva malé čtverečky Přihlásit se k odběru novinek a Příjímat speciální nabídky tak se nelze zaregistrovat po odkliknutí registrace se objeví hlášení o chybě nebo prázdná stránka a nic. Pokud zákazník tyhle čtverečky nechá volné tak vše proběhne v pořádku. Lze to nějak vypnout?Poslední verze. Adresa www.nakladatelstviharmony.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assramm (cz) Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Měl jsem podobný problém, naboural jsem si v nějakém předchozím kroku ( tušim že to bylo ohledně rozchození české PDF faktury ) zřejmě soubor tools.php, ale nedokázal jsem to zpětně najít. Zjistil jsem, že nakonec byl problém s databází, nezapisoval se mi do ní údaj ( do ps_customer ) právě ze souboru authentication.php.U mě pomohlo opravdu smazat veškerá data v tabulkách (mám pocit že jsem dokonce i ty tabulky smazal přímo z databáze a naimportoval je ze zálohy, kde byla ještě DB čistá!!) souvisejících s přihlášením uživatelů, zásadní problém je ale v tom, že tím se smaže veškerá historie obchodu (zákazníci=uživatelé, objednávky, atd..).Pokud máte obchod v testovacím režimu, pomůže to, pokud je obchod v provozu, snad vám pomůže někdo zkušenější zde z fora.Každopádně, nevím jaký to bude mít dopad na další funkci presty ( jelikož jsem tu chybu vlastně neodstranil, snad se to neprojeví na funkci obchodu v ostrém nasazení. Hodně štěstí, snad jsem trochu pomohl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts