Sercan Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 öncelikle selamlar.. Ben deneme amaçlı karko ücreti olarak 1 ytl yi belirliyorum yönetim sayfasından.. Fakat Müşteri siparişi verirken kargo masrafını Sepetinde +5 YTL fazla görüyor.. Bu olay ödeme yapıcağı sayfaya gelene kadar bu şekilde devam ediyor.. Yani müşterinin Ödeme yaparkenki izlediği yollar olan Sepete attı müşteri +5 ytl fazla görünüyor , Giriş yapıyor yine kargo masrafı +5 ytl fazla görünüyor , Kargosunu seçicek yine +5 ytl fazla görünüyor , Ödeme bölümüne gelince seçenekler çıktığında Normale düşüyor.. Bu +5 YTL nereden çıkıyor anlamış değilim.. Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sercan Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 Herkezin Problemsiz çalışıyormu.. Herşeyi denedim olmuyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ticaretteyim Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 kargo ayarlarını kontrol et. biraz karışık bi yerde yanlışlık vardır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Merhaba,sanırım seçili kargo türü için 5 YTL işlem ücreti aktif etmişindir? Ayarlarını tekrar gözden geçir.Altdaki konudan detaylı kargo ayarlarını izleyebilirsin:>>>TIKLA <<<Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts