Pavlos Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 (edited) Καλησπέρα, Οι τιμές στα Ελληνικά εμφανίζονται με την μορφή 62.,72,00 το σωστό είναι 62,72 Δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση. Καμιά ιδέα? Edited May 3, 2018 by Pavlos (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Καλησπέρα φίλε μου. Πρώτα απ όλα, αναφέρεσαι σε localhost ή σε προσβάσιμη στο κοινό ιστοσελίδα; Αν υπάρχει διαθέσιμο url, μπορείς να το μοιραστείς μαζί μας; Έπειτα, δοκίμασες πολλές εκδόσεις και "γενικεύεις" τον προβληματισμό σου; Η ακριβέστερη περιγραφή του προβλήματος θα οδηγήσει με τη σειρά της σε όσο το δυνατόν κατάλληλη επίλυση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και τον χρόνο σου και επίσης να σε καλωσορίσω στην κοινότητα μας, Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos Posted May 4, 2018 Author Share Posted May 4, 2018 17 hours ago, tapanda.gr said: Καλησπέρα φίλε μου. Πρώτα απ όλα, αναφέρεσαι σε localhost ή σε προσβάσιμη στο κοινό ιστοσελίδα; Αν υπάρχει διαθέσιμο url, μπορείς να το μοιραστείς μαζί μας; Έπειτα, δοκίμασες πολλές εκδόσεις και "γενικεύεις" τον προβληματισμό σου; Η ακριβέστερη περιγραφή του προβλήματος θα οδηγήσει με τη σειρά της σε όσο το δυνατόν κατάλληλη επίλυση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και τον χρόνο σου και επίσης να σε καλωσορίσω στην κοινότητα μας, Κωνσταντίνος Καλημέρα, ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Μπορείς να δεις εδώ: https://www.minasiampi.com/el/3-women Η version είναι 1.7.2.4 και έχω δοκιμάσει και την 1.7.3.2 (επόμενη) Για το format των αριθμών χρησιμοποιούν πλέον το cldr http://st.unicode.org/cldr-apps/v#/el/Number_Formatting_Patterns/ Υπαρχει σχετικό αρχείο στο directory web/translations/cldr/ το οποίο έχω δει και είναι σωστό αλλά το πρόβλημα παραμένει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 Στα αγγλικά φαίνεται οκ. Άρα παίζει να είναι θέμα της γλώσσας. Στην θέση σου θα έφτιαχνα νέα γλώσσα ως Ελληνικά. Απλά πάρε πρώτα backup μην ψάχνεσαι μετά. Επίσης. Το έχεις δοκιμάσει σε localhost; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts