blacksymmetry Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Ahoj,nainstaloval jsme si templatu etblack a mam takovy problem, na hlavni strance je template nasazena a O.K ale napr. na detailu zbozi se zobrazi puvodni defaultni white template.Netusite nekdo, jak to vyresit a co to zpusobuje?Vim, ze se sablony kompiluji ale nevim, kde je docasny, tmp aby abych ho promazal, jinak si to nedokazi vysvetlit.Diky za kazdou radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Aku verziu PS pouzivas ? ak mas viac ako je 1.2.5 tak musis v BO - Preferences - zmenit kompatibilitu:Kompatibilita šablón:Zabezpečuje možnosť použitia starších šablón (v1.1) vo vašom obchode Spociatku som tiez mal problem s touto sablonou a totok mi to vyriesilo...teraz ju vsak ajstak nepouzivam Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksymmetry Posted November 20, 2010 Author Share Posted November 20, 2010 Mám verzi 1.3.2.3, ten kompatibility mod jsme mel prave zapnuty, takze tim to asi nebylo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts