menace Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Zdravím, potřeboval bych, prosím Vás, poradit. Mám dynamický odkaz flash banneru, který chci umístit na svých stránkách na úvodní stranu do levého sloupce. Pořád hledám a nemůžu nic najít. Zkoušel jsem to přes modul advertisment, ale nějak s tím nemůžu hnout. Díky za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Zdravím, potřeboval bych, prosím Vás, poradit. Mám dynamický odkaz flash banneru, který chci umístit na svých stránkách na úvodní stranu do levého sloupce. Pořád hledám a nemůžu nic najít. Zkoušel jsem to přes modul advertisment, ale nějak s tím nemůžu hnout. Díky za rady. Skus pozrieť toto vlakno, Left alebo right editorial blok sluzi trebarz na vkladania videi (vnorenych medii, ci ze aj flash), odkazov a pod.Sorry zabudol som to vlakno tak ze tu je : http://www.prestashop.com/forums/viewthread/78126/hlavn_diskuze/prosm_o_pomoc_s_blokem_informace Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Zkus modul sotewsadds Link to comment Share on other sites More sharing options...
menace Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Tak jsem to vyřešil tak, že jsem nakopíroval kód banneru do souboru tpl v adresáři blokadvertising. A světe div se, funguje to. Díky za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts