Zeraliem Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Zdravím, Již dva dny googlim a nemůžu vygooglit. vzhledem k zoufalosti tedy doufám, že alespoň zde mi někdo pomůže. Nainstalovala jsem prestashop 1.3. a k tomu si sehnala šablonu vzhledu ( na prestashop 1.2.), bohužel, nepovedlo se sjednotit, vzhled se "trochu" ( jen levá horní strana) rozhašil. myslela jsem, že je to nekompatibilitou verzí, ale teď jsem ten samý vzhled zkoušela na prestashop 1.2 a problém zůstává totožný. Pak mě napadlo, že většina šablon vzhledu ( ne ovšem všechny) mají jednu složku, kde je xy .tpl a .php souborů a asi tři složky (css, config etc.). tato šablona ale má nějaké zvláštní dělení, krom této samostatné složky kde je vše výše zmíněné se tam nachází ještě další složky s moduly etc. IMHO problém vězí právě v tom, že aby vzhled fungoval, je potřeba "nějak" nainstalovat všechny složky, ale já fakt netuším jak.. všude na netu je pouze jak instalovat šablony pouze s jednou složkou (která má obsah ty soubory php a tpl...)Jedná se o tento vzhled: http://prestaportal.com/thread-575.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Jak chceš, aby ti nekdo poradil ,když jediný co víme je že se šablona rozhašila?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Mělo by to jít tak,že prostě to,co je ve složce themes překopíruješ do shopu themes a co je u šablony ve složce module strčíš do shop složky module.Pak by tam u šablony mohl být screen pozicování modulů,tak to v shopu napozicovat v BO-Moduly-Umístění. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts