dinan Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Ahoj presťáci,rád bych vyřešil popis kategorie pomocí html kódu, protože bych zde chtěl jednak popsat kategorii a zároveň vložit linky na několik doporučených produktů v kategorii. Poradí mi někdo jakým způsobem to lze provést?Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 Tak jsem to našel sám, byl jsem asi moc zbrklej, když jsem založil ten topic. Nicméně pokud to někoho zajímá tak přikládám návod: http://www.jellygnite.com.au/blog/index.php/archive/prestashop-display-html-in-category-description/Ikdyž se mi tam neozobrazí přímo html okno, tak při vložení html kódu se již zobrazuje vše dobře. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efendy Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Zkoušel někdo na 1.2.5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinan Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Zkoušel někdo na 1.2.5? Nejsem si jist,a le návod je na starší verzi. Zálohuj si ty myslim 4 souboru a zkus to, nic se ti stát nemůže. A dej pak vědět pro ostatní jak to dopadlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efendy Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Zkoušel někdo na 1.2.5? Nejsem si jist,a le návod je na starší verzi. Zálohuj si ty myslim 4 souboru a zkus to, nic se ti stát nemůže. A dej pak vědět pro ostatní jak to dopadlo. Zkoušel jsem, neuspěl jsem...je to asi na starší v 1.2.5 nefunguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts