iltoroblu Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Salutare,Lucrez la un magazin online de piese auto. Caut pe cineva care sa ma ajute sa import o baza de date cu producatori auto, modele si specificatii. Baza de date o creez eu, insa nu stiu cum sa o import corect din prima ca sa nu stric baza de date a site-ului.Mentionez ca platesc insa sa fie un pret corect si accesibil.De preferat cineva cu experienta in PrestaShop. Caut o colaborare pe termen indelungat.Atasez un .xls cu ce vreau, ca sa va faceti o imagine.Merci. bd_exemplu.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 da ai incercat sa bagi manual o inregistrare in Prestashop din baza ta de date ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iltoroblu Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 da ai incercat sa bagi manual o inregistrare in Prestashop din baza ta de date ? Desigur ca am incercat. Insa nu pot introduce manual 1500-2000 de inregistrari. Ar fi o munca colosala, de asta ma gandesc sa apelez la import. Ai vreo idee? 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 unde ai introdus carburant, tonaj in Prestashop ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts