heymedia Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Salutare!Azi dim am primit e-mail-ul ca au scos 1.4.2 Alpha. Sincer ma bate gandu sa fac upgrade avand foarte multe chestii in plus ( one page checkout m-a atras cel mai tare ) doar ca nu stiu daca tema va mai functiona corect dupa upgrade..Astept pareri Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 da!!!dar are multe bugg-urimultemai trebe mult lucrat la el , in rest e foarte OKmie mi-ar place daca nu ar avea atatea greseli mari si multe marunte:): Link to comment Share on other sites More sharing options...
heymedia Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 deocamdata e Alpha sa speram ca o sa lanseze si versiunea stabila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Si cum este modulul de one page checkout? este mai bun decat cel cumparat. Oricum si in versiunile finalizate sunt multe buguri mici si stupide, am facut sesizare, dar mereu trebuie sa le repar eu si in versiunile ulterioare nu le repara. Ma gandesc ca unele buguri sunt intentionat lasate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts