Kaspi88 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Chci se zeptat zkušených jestli někdo umíte jinak než přes databázi exportovat zboží z PS a poté ho pomocí importu vložit do jiného shopu, který běží také na PS.Pokud to nejde jinak než přes DB tak by měl zajímal i tento návod. Jedná se o export z PS verze 1.0 a importovat do jiného shopu, který běží na PS verzi 1.1. Mám však jinou předponu kde místo ps_ mám xx_ a nechce se mi importovat všechno zvlášť.Díky za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Zdravím....Najprv vo verzii 1.0 si urob export databázy... http://www.prestashop.com/wiki/back_up_your_database/ , potom v novej verzii urob import databazy. Samozrejme že cez phpMyAdmin. Takto je to aspoň popisovane na oficialnej stránke prestashopu. Mne to ale po importovani databázy vypisuje chyby....Databaza bude síce prenesená, ale ešte je potrebné niečo spraviť aby to bežalo korektne. Bohužiaľ ani já neviem čo.... Písal som taktiež do fora na inom mieste. Snáď nám niekto poradí.....ahoj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts