Sibiu Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 sunt deja cateva luni bune de cand folosesc prestashop, acum insa am intampinat o problema relativ bizara, nu mai pot accesa panoul de administrare cu adresa de e-mail cu care am creat practic magazinul online.Nu imi mai recunoaste nici parola si nici adresa de e-mail, in mail nu am primit nici o notificare in legatura cu vre-o schimbare a acestor date iar cand dau recuperare parola si introduc adresa de e-mail zice ca aceasta nu exista in baza de date ... vre-o sugestie ???nu pot re-instala magazinul deoarece am peste 2000 produse in el si am muncit pe putin 4 luni doar sa le adaug ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 poti incerca sa vezi adresa de email din ps_configuration sau ps_employee folosind phpmyadminapoi vezi daca userul admin are acces (view, add, delete, edit) in tabela ps_access Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sibiu Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 am incercat sa recuperez parola cu adresa de mail ce o aveam si imi da urmatoarea eroare : Error - No iso code for email !am verificat ceea ce ziceai acolo insa nu am reusit inca sa gasesc adresa de e-mail in cod, singurul lucru gasit e parola de la baza de date ...am intrat in phpmyadminla ps_configuration imi zice asa:la id_configuration - 98la name - PS_SHOP_EMAILla value - [email protected]la ps_configuration - 139la name - MA_MERCHANT_MAILSla value - [email protected]la id_configuration - 335la name - YAHOO_STATUS_CTA_2la value - [email protected]-------la ps_employee la e-mail este [email protected]la passwd e o parola lunga de tot ... (aceea este parola cu care trebuie sa intru ?)am incercat sa intru cu acea parola insa imi zice urmatoarele : Este 1 eroareemployee does not exist, or bad password Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 incearca sa recuperezi parola plecand de la adresa de email pe care ai gasit-o in ps_employeenu incerca sa folosesti parola aia din ps_employee , caci este un sir generat folosind si parola ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sibiu Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 id meu de messenger este sibiuvip adauga-maMultumesc pentru ajutor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 rezolvat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 cand patesc asa, editez fisierul classes/Employee.phpsub public function getByemail($email, $passwd = NULL) {pun $passwd = NULLasa intru cu oricare adresa din tabela employees dar si cu orice parola ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viorel Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 la mine nu reusea sa treaca mai departe de pasul 4.Am instalat si dezinstalat de mai multe ori, am sters baza de date. NIMIC.Solutia a fost sa instalez cu IE ... initial am incercat cu Firefox ... din cate am observat era vorba de cookie.Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorgo Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 salut stie cineva de ce nu pot sa mi accesez wp-admin pe magazinul online situl se numeste www.finisajestar.ro dar imi da eroare This site can’t be reached www.materialeconstructie.ro’s server IP address could not be found. Try running Windows Network Diagnostics. DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN siteul nu se numeste materealeconstructie.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorgo Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 magazinul este gazduit de world press imi apare pe mail ca sau facut modificari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts