vigel Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 viz.down Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted November 16, 2008 Author Share Posted November 16, 2008 Tak sem na to prisel sam.povedlo se me pridat textove pole viz.OBR v priloze prilkadam PDF.php (classes/pdf.php) melo by to makat bez problemu vcetne diakritiky.v souboru jsem pekne popsal co je co.Takze si stim muzete i pohrat. PDF.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
www.bio-krby-kamna.cz Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Dobra prace. Ale diakritiku v radkach ne podporuji :-(A jeste drobna zmena pdf.php$this->SetY(-26); /* * Display a message for customerza$this->SetY(-36); /* * Display a message for customerJinak neni videt dolni radek pri tisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 Dobra prace. Ale diakritiku v radkach ne podporuji :-(A jeste drobna zmena pdf.php$this->SetY(-26); /* * Display a message for customerza$this->SetY(-36); /* * Display a message for customerJinak neni videt dolni radek pri tisku. dekuju,jak myslis ,ze diakritiku nepodporuji? Mas nastaveno v BO>preferences>PDF : kodovani=cp1250 font:arialmt ?co se tyce pozice a chybejiciho radku tak stim take nemam problem (stahnu do pc a tisk).Nemas jinou verzi ? ja mam prestu 1.0.0.8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
www.bio-krby-kamna.cz Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Ja mam na mysli ze do toho souboru pdf.php neda se rovnou napsat v cestine, protoze ten je v kodovani ANSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted November 21, 2008 Author Share Posted November 21, 2008 Ja mam na mysli ze do toho souboru pdf.php neda se rovnou napsat v cestine, protoze ten je v kodovani ANSI. Mam to napsane primo v pdf.php a funguje to.Tak nevim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaSHin Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Zdravím, stáhl jsem si odsud upraveny pdf.php všechno je fajn ale chtěl bych levý a pravý sloupec hodit do tabulky nebo nějak ohraničit. Moc by mě pomohlo kdyby někdo poradil jakým příkazem se definuje tabulka ohraničení či cokoli jiného. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaSHin Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 taky se přimlouvam za to kdyby se přislo na to ja udělat tabulku Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 taky se přimlouvam za to kdyby se přislo na to ja udělat tabulku mozna pomuzehttp://www.fpdf.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ľubor Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 _ Link to comment Share on other sites More sharing options...
devo Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Ahoj. Pouzil jsem a FO (zakaznik pdf faktura) funguje bez problemu. Ovsem generovani faktur v BO udela bilou stranku a nasledujici chybu: "FPDF error: Undefined font: arialmt B". Dodaci list take nevygeneruje - opet jen bila stranka a uplne bez hlasky.Nevite, prosim, nekdo? V tools/fpdp/font mam tyto fonty: arialmt.php,arialmt.z,arialmtb.php,arialmtb.z. V nastaveni/pdf je kodovani CP1250 a nastaven font arialmt. Diky za kazdy tip!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
devo Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Tak reseni sveho problemu s chybou “FPDF error: Undefined font: arialmt B” jsem nasel. Viz. zde: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/18977/hlavn_diskuze/problem_s_generovnm_faktur_v_administraci/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladoZem Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Posielam vam upravene náležitosti na fakturePDF.php das do ftp do zlozky classes a fpdf.zip rozpakujes a das do ftp toolsSamozrejme predtym ako das PDF.php na svoj ftp server pozmen si udaje na vlastne otvor si PDF.php a od riadka 383Potom v backoffice nastav kodovanie cp1250 a pismo arialmt a vygeneruje sa ti faktura jako mne vid priiloha bolo to dost narocnewww.007store.euwww.rvdservices.sk 000016.pdf fpdf.zip PDF.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack-- Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Nevite nekdo, jak upravit fakturu, ze veskere ceny (ceny s DPH a bez DPH) jsou zaokrouhleny na 2 desetinna mista a konecna cena (Celkem vcetne DPH) bude na cele koruny? Shop mam pritom nastaven na zobrazovani v celych korunach. Diky za odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Posielam vam upravene náležitosti na fakturePDF.php das do ftp do zlozky classes a fpdf.zip rozpakujes a das do ftp toolsSamozrejme predtym ako das PDF.php na svoj ftp server pozmen si udaje na vlastne otvor si PDF.php a od riadka 383Potom v backoffice nastav kodovanie cp1250 a pismo arialmt a vygeneruje sa ti faktura jako mne vid priiloha bolo to dost narocnewww.007store.euwww.rvdservices.sk Chcem sa spytat ci mas aj dajako poriesene zobrazovanie : kto vytvoril /vytlacil/ fakturu?Prijal by som tento udaj na fakture, pokial mam viacej uzivatelov ktory maju opravnenie spravovat obchod a faktury.Pytam sa preto , lebo tieto tvoje php su jedine ktore mi funguju a mám ich overene a nerad by ich som zase menil za ine.Ak sa niekomu zda byt zbytocne mat tento udaj , tak je to jeho osobna vec. Ja chcem mat vo veciach poriadok a kazdemu zakaznikovi sa predsa nemusi venovat ta ista osoba. Ci ze kazda faktura by mala udaj o tom kto ju vystavoval , jeho mob.cislo v pripade nejasnosti ,alebo problemov pri dodavke atd.Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
entrik Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 ahoj, ta uprava pdf je dobra, vskutku uzitecna ale když mám měnu Kč tak mi to ukazuje "KÄT" jde to nějak napravit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biglik Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Tak jsem to tak udělal a zmizel mi panel MODULY :-( Prosím POMOC jak to opravit? Co se vlastně stalo, když jsem jel podle tohoto návodu... Posielam vam upravene náležitosti na fakture PDF.php das do ftp do zlozky classes a fpdf.zip rozpakujes a das do ftp tools Samozrejme predtym ako das PDF.php na svoj ftp server pozmen si udaje na vlastne otvor si PDF.php a od riadka 383 Potom v backoffice nastav kodovanie cp1250 a pismo arialmt a vygeneruje sa ti faktura jako mne vid priiloha bolo to dost narocne www.007store.eu www.rvdservices.sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 odpoved najdes pravdepodobne v novejsim vlaknu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biglik Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 zkoušel jsem, kontroloval i modul.php a nic :-( Stále vidím v modulech jen subkategorie ale nevidím přehled modulů k instalaci a nainstalovaných modulů. Je tam jen linka: moduly a témata - můj účet - téma - pozice (mám to v rumunštině,takže názvy jsou podobné). Co teď? :-( ipromotie.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biglik Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Jen aby bylo přehlednější co mi po instalaci fpdf.zip zmizelo: Zde je špatná plocha co mám já: http://www.box.com/s/aqij7h4odcgdd9o2mkqg Zde je plocha v DEMO: http://www.box.com/s/9mvasejuqz662r17piv7 takže nyní nemůžu instalovat, konfigurovat ani mazat další moduly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max2005 Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Posielam vam upravene náležitosti na fakturePDF.php das do ftp do zlozky classes a fpdf.zip rozpakujes a das do ftp tools Samozrejme predtym ako das PDF.php na svoj ftp server pozmen si udaje na vlastne otvor si PDF.php a od riadka 383 Potom v backoffice nastav kodovanie cp1250 a pismo arialmt a vygeneruje sa ti faktura jako mne vid priiloha bolo to dost narocne www.007store.eu www.rvdservices.sk Ahoj pro který prestashop to je všechny soubory jsem rozkopíroval podle návodu, ale po kliknutí na vygenerování faktrury tak mi naběhne, defakto nenaběhne nic. Jen prázdná stránka. Nevíte čím to je? Díky Max Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts