mista Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Dobrý den všem,mám Prestu 1.3.1.1. Uvedu roznou příklad - ve zboží "Kojenecké body", jsou dvě skupiny: velikost a barva. Jsou naplněny různými atributy. Všechno pracuje tak jak má. Daný typ zboží je ve třech různých barvách + ke každé barvě X dalších velikostí. Dejme tomu, že se jedna barva vyprodá až na jednu velikost. Když zákazník chce koupit tuto skoro vyprodanou barvu zboží - musí se proklikat všemi velikostmi a až teprve pak zjistí, že ji nemá shop skladem. Což je při nejmenším dosti otravné proklikávat se velikostmi když na skladě zbývá poslední kus...A teď dotaz: existuje možnost jak skrýt volby, které nejsou kladem?Hledal jsem tuto fci v BO nic takového jsem nenašel - je to trošku specialitka nicméně bych ji velmi ocenil. Setkal se tu někdo s něčím takovým?Díky za každý link či radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandus Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Nestačí v tomto případě toto:Preference -> Produkty -> Zobrazovat na stránkách produktu nedostupné varianty zboží (s nedostupnými atributy) -> NE Link to comment Share on other sites More sharing options...
mista Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Dobrý dendíky za post, ano máte pravdu tohle opravdu funguje! Díky za to! Není to ale na 100% protože jakmile mám více než jednu skupinu a tak to nepracuje úplně dobře. Lepší bude příklad: zboží :“Kojenecké body”, jsou v něm dvě skupiny: velikost a barva. jakmile v jedné barvě se zboží vyprodá, v ostatních barvách zboží v dané velikosti je. A je stále vidět daná velikost i když není zboží skladem. Jak jsem to testoval, tak mi z toho vychází tyto řešení: mít POUZE jednu skupinu atributů a více kusů stejného typu zboží jen jiné barvy. Nic jiného mi nezabralo. Asi bych po shopu chtěl příliž. Nebo se to někomu podařilo vyřešit?díkyPS: můžete si to proklikat tady: http://nase-babetko.cz/bodicka-a-overaly/164-panedi-kojenecke-body-zelinkava.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts