rikko88 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Ana sayfa da gösterilen ürünler en son eklenen en başta olarak gösteriliyor. Bu ürünleri farklı şekillerde nasıl listeletebiliriz ? Örnek olarak ilk eklenenler başta olabilir ya da random her açılışta farklı açılabilir. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Ana sayfa da gösterilen ürünler en son eklenen en başta olarak gösteriliyor. Bu ürünleri farklı şekillerde nasıl listeletebiliriz ? Örnek olarak ilk eklenenler başta olabilir ya da random her açılışta farklı açılabilir. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Aşağıdaki resimden de anlaşılacağı gibi;Eklediğiniz ürünün anasayfada görünmesini istemiyorsanız,Home kutusundaki işareti kaldırmalısınız.veya anasayfada görünmesini istediğiniz ürünün de aynı şekildeHome kutusunu işaretleyerek ana sayfada görünmesinisağlayabilirsinizTabi bu anasayfada görünmesine müsade etiğiniz ürün sayısıylasınırlıdır.Selamlar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikko88 Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 ilgin için çok teşekkür ederim sase ama benim istediğim tam olarak istediğim ürünlerin görünmesi ya da görünmemesi değildi arama motorları özelliklede google dinamik içerik olmasına dikkat ediyor yani seo için yapmak istediğim bir şeydi bu. Tekrar teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 ürünlerin yanında sıralama var yukarı aşağı kaydırseo ile direkt alakasını göremedim ama neyse..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikko88 Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 ürünlerin yanında sıralama var yukarı aşağı kaydırseo ile direkt alakasını göremedim ama neyse..... Mesajın için teşekkür ederim.Seo için ise bi önceki mesajımda bahsettiğim gibiarama motorları özelliklede google dinamik içerik olmasına dikkat ediyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts