Janny Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Ahoj, prosím o pomoc s blokem informace vytvářených v CMS. Lze nějak měnit ID vytvořených stránek? Abych mohl měnit jejich pořadí. Nikde jsem to tu na foru nenašel.Předem díky moc za Radu.Janny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janny Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 Nikdo nic? Opravdu na to nic neexistuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Nikdo nic? Opravdu na to nic neexistuje? Taky jsem na to nepřišla a zajímalo by mě to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Trosku nechapem zamer, k comu by toto mohlo byt dobre? Skuste vysvetlit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Trosku nechapem zamer, k comu by toto mohlo byt dobre? Skuste vysvetlit. K čemu je dobré umět měnit pořadí odkazů v menu? Třeba když chci přidat novou stránku, tak aby se mi zobrazila ve prostřed a ne až na konci za kontaktem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janny Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 Trosku nechapem zamer, k comu by toto mohlo byt dobre? Skuste vysvetlit. Potřebuji tam udělat prezentaci k výrobkům a přidávat tam stráky a tudíž potřebuju měnit jejich pořadí.Opravdu na to nic neexistuje?Janny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Trosku nechapem zamer, k comu by toto mohlo byt dobre? Skuste vysvetlit. Potřebuji tam udělat prezentaci k výrobkům a přidávat tam stráky a tudíž potřebuju měnit jejich pořadí.Opravdu na to nic neexistuje?Janny Tak presne na toto pouzival lefteditorial panel, v CMS vytvoris cokolvek a tomto paneli "moj ma nazov INFO" davam rozne letaky, info o akciach a pod. a Rigtheditorial panel mam pre reklamy2PACKCOLUMNEDITOR.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janny Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 Trosku nechapem zamer, k comu by toto mohlo byt dobre? Skuste vysvetlit. Potřebuji tam udělat prezentaci k výrobkům a přidávat tam stráky a tudíž potřebuju měnit jejich pořadí.Opravdu na to nic neexistuje?Janny Tak presne na toto pouzival lefteditorial panel, v CMS vytvoris cokolvek a tomto paneli "moj ma nazov INFO" davam rozne letaky, info o akciach a pod. a Rigtheditorial panel mam pre reklamy Buď nevím jak to použít, nebo to není to co potebuji.Na starém shopu (panavis shop) http://www.pj-shop.net/infrashop/ je to řešeno v té navigaci.A na prestě potřebuji něco podobného. Kde by bylo rozepsáno více o zboží.Prostě něco jako menu, který by mělo víc položek.Janny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 pozri na moju na lavej strane blok info a na pravej blok reklamy ... zda sa mi ze nevravime o tom istom:http://violetkoralky.sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janny Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 pozri na moju na lavej strane blok info a na pravej blok reklamy ... zda sa mi ze nevravime o tom istom:http://violetkoralky.sk Tak to by mi asi vyhovovalo, jen asi nevím jak to použít. Poradíš mi?Mě se tam jan zobrazuje text co napíšu v tom modulu.kdyžtak jsem na skypu: mrakomor5555Díky Janny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 pozri na moju na lavej strane blok info a na pravej blok reklamy ... zda sa mi ze nevravime o tom istom:http://violetkoralky.sk Tak to by mi asi vyhovovalo, jen asi nevím jak to použít. Poradíš mi?Mě se tam jan zobrazuje text co napíšu v tom modulu.kdyžtak jsem na skypu: mrakomor5555Díky Janny Napis text, slovo a k tomu slovu zadaj odkaz: to su tie dve znacky hned vedla HTML ikony (link) , proste tam zadaj link na tvoje CMS... a ukladat si ich mozes v akomkolvek poradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janny Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Díky, chodí to jak píšeš, doufám že to bude ok i z pohledu SEO.Ještě jednou díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts